Drăgulin s-a deconspirat şi a mărturisit: „Nu am fost dorit!”

0
23

Întrebat ce sentimente îl încearcă faţă de vechea echipă ce i-a fost alături în PNL şi dacă şi-a dezamăgit cumva foştii colegi de partid, proaspătul înscris în UNPR Călăraşi, Daniel Drăgulin a declarat:

„Marea majoritate a colegilor care m-au susţinut pentru candidatura la primărie, vor veni lângă mine. Sunt amintiri plăcute pe care le-am petrecut împreună, sunt momente în care am câştigat, momente în care am avut şi insatisfacţii…  Majoritatea celor care sunt în PNL mă cunosc foarte bine. (…) O să vorbesc cu ei şi o să le spun care au fost motivele mele care m-au condus către această decizie. Este normal ca ei să ştie. La decizia pe care am luat-o a stat un lucru foarte clar şi anume că am simţit că nu sunt dorit în anumite momente acolo la primărie. Nu că mi-ar fi fost frică de Ivanciu sau de Iliuţă… Chiar eu am fost cel care l-am propus pe Ivanciu să vină în cadrul organizaţiei. Îmi pare rău că îl tot bagă în faţă şi i-am spus domnului preşedinte Filipescu că nu-mi place şi tot vehiculează acest lucru, dar asta nu înseamnă că într-o organizaţie nu poate exista competiţie. Dar competiţie trebuie să existe în toate, inclusiv la consiliul judeţean, dar acolo nu se discuta. Se discuta doar de la consiliul judeţean în jos. După părerea mea se forţa o anumită cale, care pe mine nu că m-ar fi dezavantajat, dar nu mi-ar fi plăcut”.

Drăgulin: „Au fost anumite probleme care pe dânsul l-ar fi deranjat…”

Daniel Drăgulin a adăugat că, deşi nu ar fi avut nicio discuţie în contradictoriu cu liderul PNL, Răducu Filipescu, între cei doi oameni politici s-ar fi produs totuşi o nişă despre care, susţine noul membru UNPR, n-ar fi nimeni de vină.  

„De vină nu a fost nici eu nici el. Eu m-am ocupat din 2010 de organizaţia municipală, din acel moment s-a rupt legătura cu judeţul. Mi-a dat exclusivitate pe municipiu, rezultatele au fost obţinute şi cred că după aceea au fost anumite probleme care pe dânsul l-ar fi deranjat…”, a mai spus Drăgulin, cu referire la răceala care s-a produs între el şi preşedintele CJ, Răducu Filipescu şi care a dus, într-un final, la plecarea primarului de Călăraşi către Organizaţia UNPR. Din noua postură, Daniel Drăgulin a spus: „Am venit în acest partid să-l susţin şi veţi vedea că va deveni un partid care va avea un cuvânt de spus în politica locală. În această alianţă consider că rezultatele vor fi pe măsură, pentru că suntem o echipă puternică, nu avem foarte mare experienţă ca alţi politicieni, dar cred că acest lucru ne dă un plus de valoare. Şi asta pentru că nu suntem aşa de rodaţi ca alţii pe diferite funcţii, iar din dorinţa noastră de a realiza lucruri bune pentru comunitate vom demonstra că amprenta UNPR la nivel local îşi va spune cuvântul.”

Aurel Niculae: „Prin venirea primarului Drăgulin ne vom reorganiza cât de repede posibil…”

Cu referire la noua echipă UNPR ce se află în plină organizare, deputatul Aurel Niculae a declarat:

„Ne aflăm la prima conferinţă de presă a UNPR în această formulă. Aşa cum ştiţi, în urmă cu câteva zile, domnul primar, Daniel Drăgulin, a decis să se alăture echipei UNPR şi am salutat de la început această decizie, bucurându-ne de capacitatea domniei sale de bun manager politic şi administrativ. Aş dori să vă confirm încă o dată că organizaţia judeţeană a UNPR Călăraşi este funcţională, este puternică, este în curs de definitivare a completării biroului judeţean şi al celui municipal. În momentul acesta avem 27 de organizaţii locale funcţionale, iar celelalte 20 sunt aproape de finalizare. Prin venirea primarului Drăgulin ne vom reorganiza cât de repede posibil în aşa fel încât startul campaniei electorale să ne găsească alături de colegii noştri din USD, în formulă completă şi puternică.”

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

three + 9 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.