Fotbal / Liga a 3-a / Dunărea bate la Galați cu 3 – 0

0
52

DUNĂREA a dorit să aline supărările pricinuite de meciul de joi seara şi s-a impus la Galaţi într-o manieră care nu lasă niciun dubiu, atât ca joc, dar mai ales ca scor! Se impune o paranteză privind acest debut fulminant de campionat! DUNĂREA are 3 victorii din tot atâtea posibile şi un “+6 la adevăr”, pornind pe un drum care s-a încheiat cu promovare în Liga a II-a, identic cu cel din ediţiile 1980/1981 (10 victorii consecutive), 1984/1985 cu 10 rezultate pozitive.

Revenind pe stadionul “Ancora” din Galaţi, trebuie arătat că după o repriză echilibrată, aflşată  permanent  sun  controlul  elevilor  lui  Ion  Răuţă  şi  Mirel  Condei,  cu  ratarea deschiderii scorului în min. 5 – M. Ştefan, 11 – V. Stanciu şi mai ales

B. Kanda în min. 45, în partea a doua DUNĂREA s-a impus net, toată  echipa  acţionând  ca  un  mecanism  reglat  şi  gresat  în  care, evoluţia lui Constantin BUMBAC şi Sergiu POPESCU a fost de excepţie!

Pe acest fond, golurile au venit în modul cel mai firesc! În min.

58, centrarea lui V. Petre a fost reluată de V. STANCIU – un “vârf” care meci de meci este tot mai bun!

În min. 74, V. Andrei a executat un corner– ca alte sute executate la antrenamente şi fundaşul Marian BOTEA a reluat cu capul imparabil!

În fine, în min. 86 Bodo KANDA reuşeşte să … spargă ghinionul şi, după un superb 1-2 cu V. Petre a marcat cel mai frumos gol al meciului, de pe la 18 metri, direct în vinclu! Următorul            meci     –           acasă,   vineri   19 septembrie, de la ora 17 cu DELTA Tulcea, un meci la care DUNĂREA îşi poate întregi “careul de victorii”!

Gazdele, cu toate insistenţele noastre, … nu au fost acasă! De data asta! Şi – zău dacă ne pare rău!

DUNĂREA:   Popa    –           Ţenea   (75       Câinaru),         M.        Popescu, BUMBAC, M. BOTEA – B. KANDA, S. POPESCU, V. PETRE, M. Ştefan (70 M. Şerban), V. ANDREI (77 Lădaru), V. STANCIU (83 S. Matei).

Antrenori: Ion Răuţă şi Mirel Condei

 Jucătorul meciului: greu de ales pentru cronicar! Dar, evoluţia constantă la nivel înalt, din toate cele 3 etape, l-a numit pe CONSTANTIN BUMBAC.

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

eight + 19 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.