Dan Motreanu prezent în Colegiul 3 cu ocazia deschiderii noului an școlar 2014-2015

0
42

INDEPENDENȚA – ghiozdane cu rechizite pentru clasele pregătitoare și I

        Prezent la deschiderea noului an școlar în localitatea Independența, deputatul liberal Dan Motreanu a oferit câte un ghiozdan echipat cu rechizite elevilor care au început școala în clasa pregătitoare și întâi.

        ” Noul an școlar reprezintă pentru fiecare dintre noi un nou început. Fie că este vorba de o noua generație care pășește pentru prima dată peste pragul școlii, fie că alte generații mai urcă o treaptă către cunoaștere și maturitate, fiecare dintre noi trăim momentul începerii noului an școlar cu emoția părintelui sau a învățătorului care îndrumă pașii copiilor spre o nouă etapă din viață. Împreună cu domnul primar Lică Voicu am dorit să-i sprijinim pe cei mici la debutul școlar oferindu-le căte un ghiozdan echipat cu rechizitele necesare unui elev. Fie ca noul an școlar să fie unul plin de rezultate bune. Mult succes în noul an școlar! ”  le-a transmis deputatul Motreanu copiilor și părinților prezenți la festivitate.

DOR MĂRUNT – mobilier pentru 4 clase

La solicitarea primarului localității Dor Mărunt, Ion Iacomi, deputatul Dan Motreanu a intermediat o donație de mobilier școlar pentru Școala Gimnazială nr 2 Dor Mărunt, întrucât mobilierul vechi era degradat și nu mai putea oferii elevilor condiții decente de învățătură. Astfel, Dan Motreanu a apelat la conducerea Școlii Gimnaziale Nr 1 „Sfinții Voievozi” din București iar aceasta a răspuns pozitiv la solicitare donând bănci și scaune pentru 94 de elevi și 3 catedre. Cu acest mobilier s-au mobilat toate cele 4 clase ale etajului superior al școlii. ”Îi mulțumesc domnului Dan Motreanu pentru sprijinul pe care ni l-a acordat. Datorită dumnealui, noul an școlar a început în condiții net superioare anului trecut. A fost și este tot timpul alături de noi, mai ales în privința actului educațional” a declarat primarul Ion Iacomi. 

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

eighteen + seven =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.