Accident mortal la Frumușani!

0
92

În seara de 9 septembrie a.c., L. Marian, de 47 ani, din Bucureşti, a condus un autoturism pe DN 4, în afara localităţii Frumuşani, şi a surprins şi accidentat mortal pe D. Cristian, de 56 ani, din municipiul Olteniţa, care s-a angajat în traversarea drumului prin loc nepermis şi fără să se asigure.

Poliţiştii au constatat că şoferul posedă permis de conducere şi nu se afla sub influenţa alcoolului. Acestuia i-au fost prelevate mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei

Cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal întocmit în cauză, pentru ucidere din culpă, în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor producerii accidentului.

Olteniţa – autoutilitară, condusă de un bărbat care nu posedă permis de conducere

Poliţiştii din Olteniţa au identificat în trafic, pe şoseaua Călăraşi, la data de 9 septembrie a.c., o autoutilitară, condusă de U. Gheorghe, de 62 ani, din comuna Mihăeşti, judeţul Argeş.

Verificările efectuate de poliţişti au relevat că bărbatul care conducea autoutilitara nu posedă permis de conducere.

 În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu poseda permis de conducere.                            

 

Călăraşi – conducere fără permis

În după-amiaza de 9 septembrie a.c., poliţişti din cadrul Biroului Rutier Călăraşi au depistat pe strada Bucureşti pe A. Gheorghiţă, de 30 ani, din Călăraşi, în timp ce conducea un autovehicul marca ARO, categoria motor lemne, care tracta o remorcă.

Întrucât bărbatul care conducea ansamblul nu posedă permis de conducere, poliţiştii vor continua cercetările în cadrul dosarului penal întocmit în cauză.                            

La volanul unui autoturism neînmatriculat

În seara de 9 septembrie a.c., poliţişti din cadrul Biroului Rutier Călăraşi au depistat pe strada Prelungirea Bucureşti pe S. Ernur, de 39 ani, din Călăraşi, care  conducea un autoturism, a cărui autorizaţie de circulaţie provizorie era expirată din data de 20 august a.c..

În cauză s-a întocmit dosar penal.

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

3 + 16 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.