Unirea face puterea! Tricolorul Românesc de 150 de metri a fost purtat și la Călărași într-o acțiune unionistă!

0
52

Steagul tricolor a fost desfăşurat, de cei peste 300 de participanţi, români din Călăraşi , pentru a marca dorinţa de regăsire a românilor de pe ambele maluri ale Prutului în cadrul aceluiaşi stat.

Tricolorul este un simbol comun al celor două state româneşti, România şi Republica Moldova, şi el trebuie să ne unească. Avem aceleaşi tradiţii, aceeaşi credinţă, limbă şi istorie.

Am pornim cu acest steg imens din inima României, de la Izvoru Mureşului, în periplu prin 10 oraşe din România. Pe 24  august l-am desfăşurat  la Călăraşi, iar pe 14 septembrie va fi desfăşurat la Chişinău,ocazie cu care v-a fi organizat  şi un marş.

Tricolorul este în  esență vizuală  identitatea românească, care vizual vine până la inimă, și ne face pe toți să ne simţim mândri oriunde trăim.

 Tricolorul îl port în suflet, dar și acasă am tricolor E simbolul nostru național și întotdeauna la fluturarea lui mi se umple sufletul de bucurie și de mândrie  a declarat unul dintre participanţi.

Mulţumim miilor de susţinători şi sutelor de voluntari care au dat credibilitate şi energie mişcarii unioniste la Călăraşi,mulţumim autorităţilor şi personalităţilor care au sprijinit organizarea acestui eveniment.

Mulţumim: Primarului Daniel Drăgulin,Viceprimarilor Virgil Dumbravă şi Marius Dulce, Alin Drăgulin-Director Ecoaqua, Dragoş Coman-patron River s lounge, Giani Pianci de la brutăria Aromexim,  Marius Sbârcea Preşedintele TSD Călăraşi, Nicolae Chiran-Director AJOFM Călăraşi,Senatorului Liviu Tomoiagă,lui  Dorinel Dincă preşedinte AJF Călăraşi,Mihai Stroe patron,Lucică Croitoru ,Vali Ghidesa, de la „Plaja Mare”

Mulţumim prietenilor noştri din presa călărăşeană care au conferit vizibilitate evenimentului Decebal Mihalache,Marius Stroe, Cătălin Niţu, Octavian Câju,Rodica Zaharia,Eugenia Stănescu,Oana Călin,Niculae Costache,Vali Popa,Ana Maria Gonciu,Elena Rogoz

Graţie lor desfăşurarea Tricolorului la Călăraşi a fost unul aparte.Desfăşurarea Tricolorului,marş unionist,flayere, panglici tricolore la mâinile călărăşenilor,lansare de lampioane,foc de tabără ,petrecere…

Nelu Bălaşa – www.argumentpress.ro

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

fourteen + 18 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.