AJF Călărași / Comisia de Disciplină

0
91

-omologarea rezultatelor finale din Liga a IV-a, etapa I-a si Liga a V-a Seria B, etapa I-a.

1.     Spicul Valcelele – Conpet Stefan cel Mare

Delegatul echipei Conpet Stefan cel Mare, Danila George, se suspenda 5 etape si 200 lei penalitate financiara in baza art. 8.2 din ROI.

Cu apel in 5 zile de la comunicare.

2.     Fortuna Tamadau – Dinamo Sarulesti

Echipa Fortuna Tamadau se sanctioneaza cu avertisment si 300 lei penalitate financiara in baza art. 2.8 din ROI.

Cu apel in 5 zile de la comunicare.

3.     Progresul Fundulea – Victoria Lehliu

Jucatorul Voicu Ionut Cornel de la Victoria Lehliu se suspenda 1 etapa si 50 lei penalitate financiara in baza art. 1.5 din ROI.

Cu apel in 5 zile de la comunicare.

4.     Partizan Crivat – Rapid Ulmeni

Jucatorul Dima Razvan George de la Rapid Ulmeni se suspenda 1 etapa si 30 lei penalitate financiara in baza art. 1.5 din ROI.

Cu apel in 5 zile de la comunicare.

5.     Avantul Pietroiu – C.S.M. Oltenita

Jucatorul  Panait Ionel de la Avantul Pietroiu se suspenda 1 etapa si 50 lei penalitate financiara in baza art. 1.5 din ROI.

Cu apel in 5 zile de la comunicare.

6.     Victoria Chirnogi – Avantul Dor Marunt

Jucatorul Stoica Adrian de la echipa Avantul Dor Marunt se suspenda 1 etapa si 50 lei penalitate financiara in baza art. 1.5 din ROI.

Cu apel in 5 zile de la comunicare

7.     F.C. Independenta – Soimii Unirea

Jucatorul Vasile Catalin de la F.C. Independenta se suspenda 1 etapa si 100 lei penalitate financiara in baza art. 1.11 din ROI, cu circumstante atenuante conform art. 3.3 din Regulament Competitional al AJF Calarasi.

Arbitri Paraschiv Alexandru si Stan Andrei se inainteaza spre analiza si judecata catre Comisia de Disciplina a Arbitrilor, pentru completarea deficitara a raportului si cu stersaturi.

Jucatorii Coman George si Dumitrache Silviu Stelian de la Soimii Unirea se suspenda 1 etapa fiecare si 30 lei penalitate financiara fiecare in baza art. 1.5 din ROI.

Cu apel in 5 zile de la comunicare.

8.     Atletic Dorobantu – Dunarea Ciocanesti

 

Analizand rapoartele suplimentare ale arbitrului si observatorului de la meciul de cupa dintre Atletic Dorobantu – Dunarea Ciocanesti precum si depozitiile delegatului Adrian Gatlan si antrenorului Jecu Aurelian de la Dunarea Ciocanesti, Comisia de Disciplina hotaraste pierderea jocului cu 3-0 de catre echipa Dunarea Ciocanesti si suspendarea delegatului Adrian Gatlan pe o perioada de 3 luni incepand cu data de 19-08-2014 si penalitate financiara 500 lei in baza art. 10.1 al. 2. din ROI.

Antrenorul echipei Dunarea Ciocanesti, Jecu Aurelian , se suspenda 1 luna si 400 lei penalitate financiara in baza art. 8.5 din ROI, incepand cu data de 19-08-2014.

                Analizand memorille numitilor Dedu Constantin si Floroiu Marius exclusi din viata sportiva, pentru comportare violent la adresa arbitrilor, Comisia de Disciplina respinge solicitarile acestora ca neintemeiate.

 

Cu apel in 5 zile de la comunicare.

1.      AURELIAN DUMITRU (Presedinte)

 

2.      MIHAI STROE (Membru)

 

3.      TUTUIANU DANIEL (Membru)

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

4 × 1 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.