Evenimente rutiere petrecute pe raza județului

0
49

În noaptea de 9/10 august a.c., B. Cristi, de 20 ani, din municipiul Feteşti, judeţul Ialomiţa, a condus un autoturism pe DN 3B, în interiorul localităţii Iezeru, comuna Jegălia, judeţul Călăraşi, şi, pe fondul neadaptării vitezei pe un segment de drum în curbă, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare. Autoturismul s-a răsturnat pe partea carosabilă, din accident rezultând rănirea uşoară a conducătorului auto şi a altor doi pasageri.

În cauză se efectuează cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor producerii accidentului.                        

La data de 10 august a.c., M. Dorina, de 60 ani, a condus un autoturism pe  DN 3A, în afara localităţii Perişoru, şi, pe fondul vitezei neadaptate la condiţiile de drum, a pierdut controlul asupra direcţiei. Autoturismului a părăsit partea carosabilă şi a intrat într-un copac. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a unui pasager, care a fost transportat la spital pentru a primi îngrijiri medicale.

             În cauză se efectuează cercetări pentru vătămare corporală din culpă                             

Infracţiuni contra siguranţei circulaţiei pe drumurile publice, constatate de poliţişti

– În seara de 10 august a.c., poliţişti din cadrul Poliţiei Lehliu-Gară au depistat în trafic pe Ş. Alexandru, de 22 ani, din localitate, care conducea un autoturism, fără a poseda permis de conducere.

– În seara de 10 august a.c., poliţişti din cadrul Secţiei 2 Poliţie Rurală Olteniţa au depistat, pe raza comunei Chirnogi, un autoturism ARO, modificat, condus de un localnic de 45 ani. Din verificările efectuate a rezultat că autoturismul nu este înscris in circulaţie, în cauză fiind întocmit dosar penal.

– În noaptea de 10/11 august a.c., poliţişti din cadrul Secţiei 2 Poliţie Rurală Olteniţa au depistat, pe raza comunei Chirnogi, pe C. Robert, de 24 ani, din comuna Spanţov, judeţul Călăraşi, care intrase, cu autovehiculul condus, în gardul unei  locuinţe. Verificările efectuate în cauză au relevat bărbatul care a condus autovehiculul nu posedă permis de conducere.

În toate aceste situaţii se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii de infracţiuni contra siguranţei circulaţiei pe drumurile publice.

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

four × five =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.