Călăraşi. Târgul Judeţean al Firmelor de Exerciţiu – Ediţia a IV-a

0
70

Şcolile participante la “Târgul Judeţean al Firmelor de Exerciţiu “au fost:

– Colegiul Economic Călaraşi- 11 firme

-Colegiul Agricol Sandu Aldea- 2 firme

-Liceul Tehnologic Dan Mateescu- o firmă

– Colegiul Tehnic Ştefan Banulescu-2 firme

-Grupul Şcolar Agricol Fundulea-o firm.

Cu acelaşi prilej a avut loc şi premierea firmelor de exerciţiu participante. Premiile au constat în diplome, topuri de hârtie, stick-uri de memorie.

ADR-Sud Muntenia a  oferit un premiu special F.E. ART&VEST de la Liceul Tehnologic “Dan Mateescu.”Premiul constănd  in genţi laptop, obiecte de birotică.

Cupa Firmelor de Exerciţiu a fost obţinută de F.E. Shine ACC`S de la Grupul Şcolar Agricol Fundulea.

În cadrul aceluiaşi eveniment au fost premiaţi elevii şi profesorii participanţi la Olimpiada Naţională a disciplinelor din Aria curriculară Tehnologii, pentru anul şcolar 2013 – 2014.

"Această ediţie a fost prezentarea unui proiect în spatele căruia sunt zeci de ore de muncă, în care se depun speranţe pentru viitorul mediu de afaceri călăraşean şi în care se implică toţi profesorii din învăţamântul profesional şi tehnic pentru a crea o educaţie antreprenorială viitorilor absolvenţi din liceele tehnologice", a declarat Roxana Natalia Paţurcă, inspector şcolar pentru învăţământul profesional şi ethnic.

A onorat cu prezenţa la deschiderea evenimentului, reprezentanţii partenerilor implicaţi în derularea proiectului: George Iacob, prefectul judeţului, Daniel Ştefan Drăgulin, primarul municipiului, Marian

Drăgan, preşedintele Camerei de Comerţ şi Agricultură Călăraşi, Steluţa

Caraion, inspector şcolar general, Dana Traian, şef serviciu comunicare- ADR Sud Munteania, Alina Jipa, directorul Centrului Cultural judeţean Călăraşi “Barbu Ştirbei”.

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

ten − 10 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.