FOTO – Ofiţerul de poliţie Stelică Tănase, până la Înalta Curte face grătare în… curte!

0
77

Pe 28 ianuarie 2014, ofiţerul "şpăgar" Stelică Tănase, lucrător în cadrul Serviciului de Investigarea Fraudelor din IPJ Călăraşi a primit o condamnare din partea judecătorilor de la Curtea de Apel Bucureşti de 3 ani de închisoare. Tănase a fost luat pe sus de procurorii DNA după ce a pretins de la administratorul firmei Agrofam Holding Fetești, Ștefan Poenaru (denunțător), în două rânduri, prin intermediar, sumele de 100.000. Ofiţerul călărăşean nu a fost singur în "acţiunea" sa. Alături de el s-a aflat şi Vasile Gâdea, inspector-şef la Garda de Mediu Călăraşi. După luni bune de judecată, dosarul lui Stelică Tănase a fost disjuns şi "prietenul" lui Gâdea a primit 2 ani cu suspendare. 

Pe 10.12.2013, ofiţerul Stelică Tănase a primit o mică "graţiere", ultima după luni bune de judecată din partea judecătorului Dolache Damian. Acesta a formulat o „cerere de abținere„ care a fost admisă în 20.12.2013. Stelică Tănase a primit o condamnare de 3 ani la înfîţişarea de la Curtea de Apel din 28 ianuarie 2014. Băiat deştept, Tănase şi-a îndreptat atenţia spre Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie acolo unde a făcut recurs dosar: 7102/2/2013

Recursul ofiţerului condamnat pentru mită şi trafic de influienţă se va judeca pe… 18 septembrie 2014. Prelungirea acestui proces destul de ciudat i-au dat speranţe de libertate lui Tănase şi ca atare acesta se bucură de timpul petrecut alături de familie şi prieteni la vila sa "de bugetar" din comuna Cuza Vodă. Se pare că Tănase se pregăteşte să înveţe o meserie de care să se folosească, în cazul în care Instanţa i-ar da o soluţie nefavorabilă lui. Deocamdată, până la decizia Instnaţei pe care o va pronunţa în 18 septembrie ofiţerul "şpăgar" îşi desfăşoare în continuare activitatea la IPJ Călăraşi "butonând" intrarea şi ieşirea la poarta din spatele instituţiei. După orele de lucru care nu-l solicită foarte tare, Tănase se delectează pregătind jangale la grătarul din curtea vilei. 

Citeşte şi: 

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

two + five =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.