Elena Udrea la Aldis Călăraşi: „Am avut cea mai gustoasă şi călduroasă primire”

0
78

La finalul vizitei Elena Udrea s-a arătat impresionată de activitatea din fabrică:

„Avem un exemplu de ceea ce înseamnă o intreprindere de succes, în care s-a pus foarte mult suflet, este un loc în care oamenii sunt ca într-o familie, o mie de oameni muncesc în această fabrică Aldis şi de 24 de ani, zi de zi, se construieşte una dintre cele mai importante afaceri din acest domeniu. Personal, spuneam când am venit că am avut cea mai gustoasă şi călduroasă primire pentru că produsele de aici sunt cu adevărat extraordinare, de aceea se şi vând atât de bine pe piaţă”.

În acelaşi context, Elena Udrea a dat drept exemplu firma Aldis, îndemnându-i pe cei care susţin prin declaraţiilor lor că vor să-i sprijine pe investitorii care vor să-şi deschidă o afacere şi să creeze locuri de muncă să facă mai întâi o vizită la fabrica de mezeluri “Aldis” Călăraşi:

“Toţi ce care declară că vor să-i ajute pe cei care fac locuri de muncă în România, toţi cei care declară că vor să-i sprijine pe cei care îşi pun timpul lor, munca lor şi banii lor într-o investiţie, trebuie să vină să viziteze această fabrică. Să vadă ce înseamnă o muncă de douăzeci şi ceva de ani pentru ca 1000 de oameni să aibă unde lucra, de unde să ia un salariu, să aibă cu ce să-şi întreţină familiile şi în acelaşi timp să trăiască aici ca într-o comunitate. Este un exemplu de succes pentru care o felicit pe doamna Alina Naghi şi îi doresc, aşa cum o văd, o femeie puternică, să rămână pe mai departe sufletul acestei investiţii, mama acestei familii, aşa cum spuneau angajaţii din fabrică şi să fie un exemplu de success şi pentru femeile care îşi doresc să răzbată în viaţă, dar şi pentru cei care vor să construiască solid şi să lase ceva în urma lor”.

De altfel, în urma vizitei pe care a efectuat-o la Aldis Călăraşi, Elena Udrea şi-a postat impresiile şi pe pagina sa de Facebook:   

“Nu e nicio surpriză că întreprinzătorii români îşi doresc o guvernare de dreapta, care să-i sprijine să prospere şi să creeze locuri de muncă. Am vizitat fabrica de mezeluri Aldis din Călăraşi, unul dintre cei mai mari plătitori de taxe din judeţ, un model de succes pentru economia românească, unde muncesc aproape o mie de angajaţi. Am avut parte de o primire extraordinară şi am cunoscut o echipă ca o mare familie, al cărei suflet şi lider este o femeie puternică, Alina Naghi.

Ruxandra Dragomir: “Este o provocare pentru mine să devin senator în Parlamentul României”

Nu mai puţin impresionată de vizita făcută la Aldis Călăraşi a fost şi fosta tenismenă Ruxandra Dragomir. Aceasta, si-a depus candidatura din partea PMP pentru postul de senator din sectorul 4 lăsat vacant de Dan Voiculescu. Pentru acelaşi loc în Senatul României candidează din partea PC şi fostul tenismen Ilie Năstase. Alegerile parţiale pentru locurile vacante din Parlament vor avea loc pe 25 mai, simultan cu europarlamentarele. Vizavi de această “competiţie politică” Ruxandra Dragomir a declarant la Călăraşi:

“Este o provocare pentru mine să devin senator în Parlamentul României. Consider că alegerea pe care am făcut-o să intru pentru prima oară în politică într-un partid nou, PMP, îmi dă încrederea că aş putea reuşi chiar să-l înving şi pe Ilie Năstase care face parte dintr-o generaţie veche. Toată lumea ştie că a fost un sportiv admirabil, însă ca om care ar trebui să genereze mai multă inspiraţie şi nu o face. Eu cred că fac parte din generaţia nouă care aş putea aduce un suflu nou de energie, suflu şi curaj şi sunt convinsă că am toate şansele să-l înving.”

Despre vizita la Aldis Călăraşi, Ruxandra Dragomir a spus:

“Ceea ce am găsit astăzi la Călăraşi, la această fabrică de suflet, aş putea spune că am găsit aici o familie care mă inspiră şi pe mine ca preşedintă a Organizaţiei de femei a PMP să duc la Bucureşti spiritul acesta de familie şi unitate şi cu siguranţă acest lucru se încadrează în mentalitatea partidului pentru că şi noi ne dorim să creem mai multe locuri de muncă pentru o Românie mai bună, dezvoltată nu numai pe termen scurt, ci pe termen mediu şi lung. O felicit şi eu pe doamna Alina Naghi că a reuşit nu doar să-şi menţină afacerea, ci poate chiar să o îmbunătăţească şi îi mulţumim că ne oferă în fiecare zi ocazia să punem pe masă nişte mezeluri foarte bune şi carne de bună calitate de la Aldis.  

Vizavi de candidatura pentru un post în Senatul României a Ruxandrei Dragomir, Elena Udrea a declarat ca o susţine pentru că este o femeie puternică, campioană, care a reuşit o carieră de succes în sport şi a dat dovadă de fair-play. De asemenea, ea a precizat ca e nevoie de o femeie candidat acum când este mare misoginism în politică. Candidatura Ruxandrei Dragomir este susţinută şi de preşedintele PMP, Eugen Tomac: “Prin candidatura Ruxandrei Dragomir, PMP reuşeste să spargă orice prejudecată.”

La momentul depunerii candidaturii, Ruxandra Dragomir a mai declarat că îşi doreste un loc în Senat pentru a fi o voce în politica românească şi pentru sportul românesc. 

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

ten − 5 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.