Răducu Filipescu: „Consideraţi că Ţone fără PNL ar fi ieşti vreodată în viaţa lui de 200 de ani primar de Olteniţa? Nici vorbă!”

0
24

“Voi ştiţi că dacă nu era USL, PNL avea 37 sau 38 de primari şi nu avem decât 30. Dacă nu ne-am fi sacrificat noi, ei nu aveau mai mult de 5 primari la ora asta. Şi dacă nu ne-am fi sacrificat noi să-i punem pe lista la Consiliul judeţean, probabil nu aveau mai mult de 3 consilieri judeţeni. Dacă domnul Ponta nu ştie calcule o să-i fac un memoriu şi o să i-l pun pe masă să vadă sau poate îl întrebaţi pe domnul Dragnea cât de tare s-a rugat de PNL să-i rămână ăia 11 primari candidaţi”. Întrebat dacă regretă faptul că în locul unor primari ai PNL, în unele localităţi din judeţ, au fost aleşi primari PSD, un exemplu fiind chiar municipiul Olteniţa în fruntea căruia USL l-a susţinut pe Petre Ţone, liderul PNL Călăraşi a declarat: “Bineînţeles că regret! Cum să nu regret? Dar, ce puteam eu să fac? Putea să fie judeţul Călăraşi un nod gordian în cearta pentru constituirea acestei alianţe? Eu n-am fost cel am ridicat mâna care să spună da, domnule, sunt de acord cu USL-ul! Am zis că dacă asta hotărăşte partidul, asta facem. Eu sunt soldat instruit. Vreţi să vă spun comunele în care am pierdut şi în care suntem convinşi că am fi câştigat? Mai are sens? Nu cred, pentru că le cunoaşteţi foarte bine. Noi am fi avut 37 de primari, aveam 30, ei ar fi avut probabil, vreo 5, 6 şi au 11. Dacă ei ar fi fost atât de buni, probabil că 11 au avut, cu 11 au rămas!

PSD a vrut primar de Călăraşi! Filipescu nu şi nu…

Prin într-un  moment al dezvăluirilor, şeful liberalilor a mai spus la Olteniţa şi faptul că pesediştii şi-ar fi dorit să obţină la localele din 2012 funcţia de primar al municipiului Călăraşi. Numai că Filipescu le-a cam spus “pas!” şi în acest fel s-au mulţumit cu Primăria Olteniţa, susţinândul pe Petre Ţone în detrimental liberalului Florian cercel. 

“Marea lor problemă a fost alta şi anume că nu au luat cu ajutorul PNL-ului primar de Călăraşi! Ei erau siguri că indiferent, şi dacă puneai o sticlă, ar fi ieşit primar de Călăraşi pe USL şi vroiau neapărat acel loc. Eu unul am negociat şi am spus că pe acela nu-l dau! Şi vă mai spun acum un lucru extrem de interesant! Dacă nu ar fi fost USL-ul aveam şi primar de Olteniţa”, a mărturisit liderul PNL Călăraşi, făcând referire la consilierul local Florian Cercel. 

CITEŞTE CONTINUAREA MATERIALULUI ÎN EDIŢIA PRINT A ZIARULUI CARE APARE LA CHIOŞCURILE DE ZIARE, VINERI, 16 MAI!

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

five × four =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.