Scrisoarea primarului Daniel Drăgulin pentru călărăşeni

0
120

Mulţumim tuturor celor care au înţeles că aparţin acestei comunităţi şi au donat până acum diferite obiecte.

Ne dorim ca acest muzeu să fie un loc unde deja unii dintre dumneavoastră vor merge cu plăcere să-şi revadă obiectele donate sau îşi vor aduce prietenii sau oaspeţii să le arate că şi ei au contribuit la înfiinţarea acestei instituţii.

Am anticipat că acest muzeu nu poate exista fără Dumneavoastră şi aţi observat că până acum aşa este, de aceea vă solicităm în continuare sprijinul şi contribuţia la dezvoltarea colecţiilor acestui muzeu.

Din apelurile şi menţionările noastre anterioare se poate vedea cu uşurinţă că obiectele donate sunt în general obiecte obişnuite pe care majoritatea dintre noi le-am avut în folosinţă sau ne-au fost necesare pentru viaţa de zi cu zi. Nu vă rugăm decât ca atunci când făceţi curat şi aveţi lucruri la care puteţi renunţa sau nu le mai găsiţi rostul prin gospodărie, să vă aduceţi aminte că vă puteţi lega numele de înfiinţarea unui muzeu,  un muzeu al comunităţii din care şi familia dumneavostră face parte.

Revenim cu lista lucrurilor pe care le puteţi dona – unelte, vase, aparate electrice sau mecanice, cărţi, vederi, fotografii, cărţi poştale, jucării, instrumente muzicale, monede, bancnote, fişe tehnice de aparate vechi, arme, insigne, picturi sculpturi, sticle diferite, obiecte de uz casnic şi gospodăresc, piese din piele, colecţii de zoologie, colecţii de mineralogie, piese de mobilier, textile, ceasuri, asigurări , diplome şi altele asemenea.

În schimbul lor vă oferim posibilitatea de a intra în istoria comunităţii precum şi să fiţi înscrişi în Cartea de Aur a acestui muzeu la secţiunea Donatori.

Persoana de contact pentru această acţiune este în continuare Florin Rădulescu pe care îl puteţi contacta la telefon 0728095702 sau la sediul vechi al Primăriei Municipiului Călăraşi.

Primar,

Daniel Ştefan Drăgulin

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

4 − 1 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.