Handbal / Șania, cât ți-ai luat?

0
48

Imediat după terminarea partidei de ieri, a început cearta în vestiarul echipei condus de Sabin Dacău. „Bătrânii„ Șania sau Pârâianu au dat vina pe ceilalți coechipieri că nu și-au făcut bine treaba pe teren contra celor de la Vaslui. Surse din cadrul echipei au declarat în exclusivitate pentru www.editia.ro faptul că și tehnicianul Sabin Dacău a fost „tras la răspundere„ de „vedetele„ CSM-ului. Spiritele au fost calmate la un moment dat de primarul Dan Drăgulin. După ce s-au cerat minute în șir la vestiare, fiecare aruncând vina unii pe ceilalți, la un moment dat, lui Șania i s-ar fi reproșat faptul că ar fi „trântit„ meciul cu Vaslui. „Tu vorbești care ți-ai luat 1500 de euro!”, a fost reproșul unui handbalist la adresa lui Șania. 

De menționat faptul că spre finalul partidei, atunci când Alin Șania a fost eliminat de arbitrupentru lovirea unui adversar, pe culoarul spre vestiare câțiva suporteri călărășeni i-au reproșat acestuia că a jucat execrabil de slab. „Asta ai vrut? Să ieși afară? Mai bine nu jucai! Ai fost degeaba pe teren, băi Șania!„, au exclamat suporterii CSM-ului. 

Este evident faptul că mai mulțijucători cu experiență de la CSM Călărași au prins o zi proastă la meciul cu Vaslui. Probabil că „trădarea„ plutește încă în aer în sânul echipei călărășene asta după ce portarul Pralea a plecat la Vaslui, de la Călărași pe perioada campionatului Diviziei A la handbal masculin. 

Pe de altă parte, Alin Șania a postat pe pagina sa de facebook, astăzi, faptul că îi pare rău pentru înfrângerea cu Vaslui. „Ieri am trăit o mare dezamăgire in cariera mea de sportiv….cu toate că este greu sa revii după o astfel de înfrângere, țin sa multumesc spectatorilor prezenți ieri in sala polivalenta din Călărași și să i asigur că vom lupta până la capăt pentru a ne realiza obiectivul – promovarea in liga națională!!!„, a scris Șania.

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

16 − one =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.