FOTO / Chirnogi a învins Oltenița. Aniel: „La Grădiștea ne-au tocat!„

0
40

Echipa antrenată de Adrian Cristea, Victoria Chirnogi s-a impus în meciul jucat ieri, în etapa a 24-a aLigii a 4-a, contra celor de CSM Oltenița. Formația gazdă a avut la pauză un avantaj minor, 1- 0 însă în partea secundă, spre finalul meciului chirnogenii și-au asigurat victoria, scor final 2-0. Per ansamblu, la Oltenița s-a văzut mâna de lucru a antrenorului Virgil Bogatu. Cu mici sincope pe linia de apărare și cea de mijloc, CSM-ul ar putea emite pretenții serioase din sezonul viitor. Trupa din Chirnogi a stat mai bine în terenși și-a „măcelărit„ adversarul la fiecare fază de atac. Brigada de arbitrii din Capitală, cerută de gazde pentru acest meci a avut o prestație foarte bună, fără reproșuri. Chiar dacă orgoliile au fost foarte mari între cele două echipe a predominat fair-play-ul.

Într-un alt meci din runda a 24-a, Dunărea Grădiștea a bătut Borcea, scor 4 – 3 însă oaspeții n-au fost de acord cu acest rezultat. Primarul din Borcea, Aniel Nedelcu a dat vina pe arbitraj. „Nu am mai stat până la final. Am avut un gol valabil la 3-2 și l-au anulat. Japcă pe față! Am plecat de nervi. Noi am fost mai buni dar arbitrii ne-au tocat mărunt. N-am cuvinte!„, a spus supărat după meci, Aniel.

La Mânăstirea e sărbătoare mare. Unirea din localitate a bătut și la juniori, dar mai ales la seniori, formația lui Țicu, Dunărea Ciocănești, scor 1 – 0. În schimb, Ilie Zeciu și „Barcelona„ lui, au luat o înfrângere usturătoare la Fundulea. Venus a pierdut cu 2 – 3.

Liga a 4-a, etapa a 24-a, rezultate: Dunarea Gradistea – Agricola Borcea 4-3, Unirea Manastirea – Dunarea Ciocanesti 1-0, Victoria Lehliu Gara – Rapid Ulmeni 1-0, Avantul Dor Marunt – Inainte Modelu 0-3, Victoria Chirnogi – CSM Oltenita 2-0, Viitorul Curcani – Steaua Radovanu 3-1, Dinamo Sarulesti – Victoria Dragos Voda 1-2, Progresul Fundulea – Venus Independenta 3-2.

Rezultatele sunt oferite de: www.sportcalarasean.ro

 

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

3 − 2 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.