Să o ajutăm pe Andreea Ceauşu să se vindece!

0
52

La numai 10 ani şi 10 luni Andreea este încercată de această cruntă boală. Ea are nevoie de ajutorul tău în lupta cu viaţa, pentru a se vindeca. Fiecare mână întinsă care să o susţină este o binecuvântare pentru Andreea. Pentru tratamentul care se impune urgent, care nu este disponibil şi nu a mai fost folosit în practica medicală din România, Andreea are nevoie de foarte mulţi bani, pe care familia ei nu îi are.

  Andreea Ceauşu are nevoie de implicarea noastră, a tuturor, pentru a putea fi luată în evidenţă şi tratată într-o clinică de specialitate din străinătate.

Conform recomandărilor medicale, în astfel de cazuri tratamentul constă în administratrea medicamentului ECULIZUMAB,  denumire comerciala SOLIRIS (firma distribuitoare in Europa: Alexion – Franţa) pe o durată  medie de 26 săptămâni, 28 flacoane, conform protocolului de administrare. Costul estimat este de 150.000 euro în cadrul Spitalului Fundeni sau se poate dubla dacă se va face într-o clinică din străinătate.
Iniţierea tratamentului impune vaccinarea obligatorie cu vaccin antimeningococic tetravalent, denumire comerciala NIMENRIX, de asemenea indisponibil pe piaţa farmaceutică românească.

Când este vorba de sănătate, nu ne alegem noi destinul. Bolile care apar subit sau sunt ascunse în organism şi se declanşează apoi, nu întreabă pe nimeni. Uneori ele sunt încercări, alteori apar accidental, cauzele îmbolnăvirii sunt diferite şi de cele mai multe ori nu se cunosc. Andreea nu are vină pentru boala ei, ea trebuie să-şi trăiască viaţa şi copilăria, iar acest lucru este posibil doar cu ajutorul nostru, al celor din jurul ei, noi care dorim ca un copil de 10 ani să păşească mai departe prin viaţă, iar vindecarea Andreei să aducă liniştea părinţilor şi rudelor atât de greu încercate.
Haideţi să facem un scut în jurul Andreei pentru a o proteja de boală. Să susţinem financiar un copil care are nevoie de noi!!
Pentru cei care doresc să participe la donaţii, conturile sunt cele de mai jos:

RO31RNCB0084010775440006 RON
RO04RNCB0084010775440007 EURO
RO74RNCB0084010775440008 USD
SWIFT: RNCB RO BU

TITULAR CEAUSU LIVIU STEFAN
CONTURI DESCHISE LA BCR MIHAI BRAVU

Pentru informaţii ajutătoare se poate apela numărul de telefon 0755 089 951
Iată şi documentul medical din care reiese situaţia deosebit de gravă în care se află. Andreea.

LAURA SUZEANU – EDIŢIA – Olteniţa
 

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

five × four =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.