Bucurie de sărbători pentru o familie din Călăraşi

0
28

Tănăra, împreună cu un grup de prieteni au făcut un efort financiar şi au îmbogăţit masa de Paşti a familiei Apostol din Călăraşi. Astfel, cu o zi înainte de Paşti familia Apostol s-a bucurat de vizita neaşteptată a tinerei călărăşene care, însoţită de mama ei, i-a trecut pragul încărcată de multe daruri atât de necesare pentru o sărbătoare aşa de importantă. Produse din carne, fructe, dulciuri, cozonaci, zahăr, ulei, băuturi răcoritoare, dar şi detergent şi obiecte de îmbrăcăminte le-a bucurat sufletul atât celor trei fete, dar mai cu seamă mamei lor, pentru că în următoarea perioadă grijile pentru procurarea acestora vor fi mult mai mici. Tocmai de aceea, Alexandra, Andreea, împreună cu mama lor, au privit gestul tinerilor care au dat dovadă de altruism, cu lacrimi în ochi, mulţumindu-le totodată pentru iniţiativa lor.

Trebuie spus că toate cele trei persoane ce formează familia Apostol abia se descurcă cu salariul mamei ce însumează 1000 de lei din care jumătate se duce lunar pe plata chiriei apartamentului în care locuiesc.

Deşi trec prin momente destul de dificile, fiind în grija mamei, pentru că tatăl lor nu le acordă niciun sprijin financiar, cele trei fetiţe au rezultate foarte bune la învăţătură şi se străduiesc să nu dezamăgească.

 

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

two × three =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.