Liceul Mihai Eminescu participă la etapa naţională a Olimpiadelor şcolare cu 14 elevi

0
44

Distributia pe disciplinele de studiu este urmatoarea: Biologie – 2 elevi, Lb. Franceza – 1 elev, Istorie – 2 elevi, Matematica – 1 elev, Lb. Romana – 1 elev, Chimie – 1 elev,  Religie – 1 elev, Economie – 1 elev, Lb. Engleza – 1 elev, Educatie tehnnologica – 1 elev, Lingvistica- 1 elev, Sah – 1 elev.

În acelaşi comunicat de presă se menţionează că elevii calificati si profesorii coordonatori au fost premiati, joi 3 aprilie 2014,  cu cate 250 de lei,respectiv, 150 lei, banii provenind din fondurile Asociatiei de parinti „ Eminescu”.

Conducerea liceului multumeste elevilor si profesorilor pentru perseverenta si profesionalismul de care au dat dovada in pregatirea pentru performanta. De asemenea, au primit felicitări şi parintii elevilor calificati pentru sprijinul oferit. Aceştia au primit asigurări din partea colectivului de cadre didactice din unitatea de învăţământ că şi în continuare se va depune tot efortul si daruirea de care este nevoie pentru a valorifica potentialul performant al elevilor.

 

 

 

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

three × 3 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.