PDL consideră neîntemeiată introducerea taxei pe combustibili Ponta-Antonescu

0
50

Astăzi devine clar, după doi ani de la preluarea puterii de către Victor Ponta și ai lui, că cea mai mare păcăleală sunt, de fapt, chiar Guvernele conduse de el. Sunt Guverne bazate pe minciuni şi  pe promisiuni nerealizate.

PDL Călăraşi a demarat o campanie de informare a călărăşenilor asupra consecințelor aplicării accizei pe benzină și motorină – “De la 1 aprilie, Ponta și Antonescu te lovesc în plin!”.

PDL le transmite tuturor românilor că scumpirea benzinei și motorinei a fost decisă în Guvernul USL, din care făcea parte și PNL-ul cu Crin Antonescu președinte. Suntem îndreptățiți, prin urmare, să spunem că acciza nouă pe combustibil, care va genera scumpiri în lanț, este taxa Ponta-Antonescu.

Ponta și Antonescu ne lovesc în plin! În plinul de benzină și motorină care costă cu 30 de lei mai mult, în toate alimentele, în transport, în rechizitele copiilor. Creșterile de preț în lanț sunt motivate de faptul că prețul de transport al mărfurilor crește, prețul de producție al mărfurilor crește.

PDL consideră neîntemeiată introducerea taxei pe combustibili Ponta-Antonescu și a depus în Parlament o inițiativă legislativă pentru abrogarea ei.

Guvernul Ponta nu este în stare să explice ce face cu banii în plus smulși din buzunarele românilor, fie că au mașini personale sau nu. Victor Ponta și ministrul său de finanțe s-au încurcat în minciuni săptămâna trecută. Victor Ponta ne spunea că banii se duc în autostrăzi, Ioana Petrescu că se duc în plata de pensii și salarii. PDL vă spune adevărul: banii se duc la baronii locali și prietenii lor oameni de afaceri, pentru a unge primari să aducă voturi și a asigura finanțarea campaniilor electorale ale PSD din acest an.

Ca urmare a majorării accizei, preţul final al carburanţilor din România va fi unul dintre cele mai mari din Uniunea Europeană (între primele 6 state membre) raportat la un salariu mediu net pe economie care ne plasează în partea inferioară a clasamentului statelor europene.

 Preşedinte BPJ  – Vasile Iliuţă

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

three × two =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.