Primăria Călăraşi: program de asfaltare şi modernizare a unor străzi

0
32

Pentru lucrări de canalizare se va lucra în Cartierul Măgureni, Aleea Garajului II, str. Agricultori, str. Rocadei, blocurile B22 și B23, Cartierul Mircea Vodă, ansamblul de locuințe Parc Rezidențial „Stirbei Voda”, străzile adiacente I.L. Caragiale, str. Celulozei, str. Cărămidari, str. Eremia Grigorescu, str. Olteniei și str. Doina. Se vor executa și lucrări de montare rame canalizare, capace și geigere. Valoarea totală estimată pentru lucrările de canalizare este de 2.615.000 lei.

 Vor avea loc lucrări de modernizare trotuare pe str. Prel. București (tronson str. Belșugului –  b-dul. Nicolae Titulescu), amenajare alei Parcul Dendrologic și amenajare pistă biciclete (b-dul Nicolae Titulescu –  str. Alexandru Sahia). Valoarea lucrărilor se ridica la 1.510.000 lei

Tot în această perioadă se execută lucrări de extindere hală legume – fructe din Piața „Big”, iar în trimestrul IV vor fi demarate lucrări de modernizare alimentare cu energie electrică, reparat pavimente,  canalizare și alimentare cu apă în Bazar Big. Valoare lucrărilor se ridica la 786.562 lei. 

Biroul de presă al primăriei Călăraşi.

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

fifteen − 13 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.