Danemarca oferă 50 de locuri de muncă în sectorul agricol – pentru culegători de mazăre

0
38

Candidații trebui să aibă vârsta de minim 18 ani și să dețină cunoștințe de limba engleză – nivel mediu. Experiența în munca agricolă constituie avantaj.  

Plata muncii se face  în  funcție de cantitatea recoltată.  În Portugalia salariul minim lunar este de 507 euro la care de adaugă bani de concediu,  bonusuri de masă.  Acestea corespund pentru 172 ore de muncă și 1950 kg recoltate  pe lună, ca nivel minim de performanță.  În Danemarca salariul este in jur de 0.6 euro/kg la care se daugă 12,5% bani de concediu. Impozitul si contributiile sociale se vor deduce din salariu conform legislatiei daneze.

În Portugalia cazarea se va face fie la hotel, fie în apartamente cu bucătărie, toalete și dus. Costul pentru cazare/electricitate este de 3-6 euro/zi.    În Danemarca cazarea se face în corturi aduse de lucrători sau în rulote cu dormitoare, bucatărie, toalete, dușuri, mașini de spălat, TV și internet.   Taxa de cazare pe lucrător/pe zi este între 4-8 euro în Danemarca (pentru  acoperirea costurilor de electricitate, apă etc) în funcție de soluția de cazare aleasă de lucrător.

Transportul dus – întors Romania – Danemarca este în responsabilitatea lucrătorului.

Candidații trebuie să trimită un CV model EUROPASS, în limba engleză, cu poza inclusă, pe adresa de email: work@greenpeas.dk. Termenul limită pentru trimiterea aplicațiilor este 3 aprilie 2014. Instrucțiunile de aplicare se găsesc pe website-ul www.greenpeas.dk. Preselectia persoanelor care au aplicat se face telefonic sau prin email de angajator.  Invitarea la selecție a persoanelor pre-selectate se va face în timp util de consilierul EURES din cadrul AJOFM Olt.  Selecția  va avea loc  în  luna  aprilie, la Slatina. Detaliile referitoare la data, locația și programul selectiei vor fi trimise NUMAI persoanelor invitate. NU sunt admise alte persoane la interviu.

            Mai multe informații  cu privire la oferta angajatorilor danezi pot fi obținute de la sediul AJOFM Călărași, str. 13 Decembrie nr.12 sau telefonic, la numărul 0242315798- persoană de contact Donciu Simona.

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

1 × 4 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.