VIDEO / FOTO / Tatu, viceprimar „Ai trecut prăpăditule”

0
45

"Că Primarul Oroianu, şi-a schimbat viceprimaru. Vorbeşte lumea şi satu, că l-a pus pe Nelu Tatu", a fost dedicaţia primită de la lăutari pentru Nelu Tatu, asta după ce a fost ales în Consiliul Local Vâlcelele, viceprimar. Nelu Tatu are o istorie complicată, referitor la politică. "Tătuţul" lui, Doru Ioan Tărăcilă l-a lansat în politică pe vremea când PSD-ul era la putere la Călăraşi. După un timp, Tatu a trecut sub aripa lui Iliuţă. Vasile Iliuţă, actualul deputat PDL, Călăraşi l-a acceptat repede pe Tatu, bazându-se pe ideile sale şi "şulfismul" de politician pe care nu mulţi activişti de partid îl au. Tatu este un om important din moment ce după un an de mandat, Gabriel Oroianu îl pune viceprimar la Vîlcelele, asta cu acceptul lui Iliuţă.

Vasile Iliuţă – Deputat PDL: "Felicitări Nelule pentru acest mandat! Cred că te-ai maturizat. Nelule… e un mandat serios, nici nu-ţi dai seama ce responsabilitate mare vei avea. Trebuie să demonstrezi că poţi face mult mai multe decât fostul viceprimar. Nelule tu eşti un viceprimar jucător. Vă doresc succes şi sper să nu dezamăgiţi".

Nelu Tatu: "Vă mulţumesc pentru votul acordat astăzi (nr. vineri). Îi mulţumesc şi fostului viceprimar pentru tot ce a făcut până în momentul când a predat mandatul. De astăzi plecăm într-o altă echipă alături de primarul Oroianu şi vom reuşi mult mai multe. Mulţumesc organizaţiei PDL Călăraşi care a venit cu propunerea pentru a mă investi în această funcţie. Am revenit pe această funcţie, astăzi după 18 ani. 

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

three × three =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.