Jocuri de putere şi la Călăraşi. Ștefan Ion și Bogdan Georgescu victime?

0
50

Cu acesată majoritate liderul PNL Răducu Filipescu poate schimba cei doi vicepreședinți ai USD. Potrivit surselor noastre, înlocuitorii au și fost desemnați: Victor Petcu de la PPDD (“mâna dreaptă” a Mariei Dragomir) în locul lui Bogdan Georgescu (PC) și Marian Dinulescu (PNL) ca urmare a pierderii postului de director la CAS în locul lui Ion Ștefan (PSD). Nici Marian Drăgan nu e străin de dorința de a fi vice. Legat de acest aspect, preşedintele Filipescu se află cumva într-o dilemă având în vedere prietenia ce îl leagă de Ștefan Ion. E de presupus că ar merge pe păstratea alianței cu PSD la Călărași cu condiția ca această formaţiune politică să voteze împotriva USD adică pentru schimbarea lui Bogdan Georgescu!

Trebuie să spunem că mai există şi o variantă “B” în care USD să negocieze cu Maria Dragomir și Iliuță Vasile pentru a face ei,  17 voturi și astfel să îl lege de mâini pe Filipescu. E de presupus ca PPDD să-şi dorească foarte mult un post de vice la CJ, post de pe care s-ar putea retrage de bună voie Bogadan Georgescu, acestuia pregătindui-se un post de director la deconcentrate, eventual la Garda de Mediu, APIA sau chiar CAS.

Retragerea liberalilor de la guvernare  se pare că va strica multe prietenii bazate pe înțelegeri economice și nu numai. Cert este că mulți liberali vor părăsi posturile din deconcentrate. Lista e destul de lungă și e greu de crezut că Ecoaqua sau Spitalul judeţean  ar mai putea avea atâtea posturi vacante, pentru a acoperi directorii liber(i)ali.

Așteptăm cu interes să vdem finalul jocurilor de putere. Vom reveni!

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

1 × four =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.