EXCLUSIV! Maria Dragomir (PPDD): „Nu am făcut nicio înţelegere cu nimeni!”

0
40

Reamintim că, potrivit unor surse, imediat după ruperea USL, s-a vehiculat la Călăraşi înlocuitorii pentru cei doi vicepreşedinţi ai CJ ar fi fost desemnați făcându-se referire la Victor Petcu de la PPDD (“mâna dreaptă” a Mariei Dragomir) în locul lui Bogdan Georgescu (PC) și Marian Dinulescu (PNL) ca urmare a pierderii postului de director la CAS în locul lui Ion Ștefan (PSD). Vizavi de discuţiile potrivit cărora, pentru a obţine majoritatea în consiliul judeţean, şeful liberalilor ar fi făcut o înţelegere cu Maria Dragomir, preşedinta PPDD Călăraşi dezminte orice fel de asociere în acest sens.

„Nu am făcut nicio înţelegere cu nimeni! Noi ne menţinem pe poziţie şi nu ne lăsăm cumpăraţi. Singura discuţie pe care o am cu consilierii PPDD, atât cu cei de la local cât şi cu cei de la judeţean este aceea legată de proiectele care trebuie aprobate şi care vin clar în sprijinul comunităţii. Trebuie să fim foarte atenţi ceea ce votăm! Nu am nicio înţelegere în acest sens cu nimeni! Noi discutăm foarte atent, ne consultăm pe marginea fiecărui proiect şi chiar cred că s-a putut observa că atunci când nu suntem de acord consilierii noştri se abţin de la vot. Nu avem înţelegeri nici cu PNL şi nici cu PSD! De la PSD nici nu cred că am avea cu cine să facem vreo înţelegere ”, a declarat pentru www.editia.ro, Maria Dragomir.

Deputata PPDD vine şi cu un argument în acest sens, precizând că în şedinţa de Consiliu local ce va avea loc joi pe ordinea de zi se află un proiect de hotărâre prin care se solicită mărirea taxei pentru serviciile funerare. „Am discutat cu consilierii PPDD şi credem de cuviinţă că acest proiect nu trebuie să treacă de voturile lor, pentru că nu e cazul să se mărească taxele şi de pe ultimul drum! Măcar acest taxe să rămână aşa cum au fost şi până acum”, susţine deputata Maria Dragomir.

Parlamentarul a mai ţinut să menţioneze că în cadrul formaţiunii politice pe care o conduce nu există cineva care să fie considerat „mâna sa dreaptă”, Maria Dragomir afirmând că la nivelul PPDD Călăraşi nu există ca cineva să beneficieze de asemenea „favoritisme”. „Toţi colegii mei de partid sunt la fel, nu beneficiază nimeni de statut privilegiat. Eu mă bazez pe toţi la fel, suntem uniţi şi colaborăm foarte bine”, a mai spus Maria Dragomir. 

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

13 + twenty =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.