Handbal / CSM Călărași trece la AHC Dunărea Călărași 2014

0
49

”Sportul de performanta constituie un factor esential pentru dezvoltarea sportiva pe plan national, indeplinind o importanta functie reprezentativa in competitiile sportive oficiale cu caracter naţional şi international.

Organele administratiei publice centrale cu atributii in sport si autoritatile administratiei publice locale asigura mijloacele necesare pentru pregatirea sportivilor de performanta, acordarea sprijinului stiintific si medical necesar, precum si pentru incadrarea lor in sistemul de educatie si deplina integrare sociala si profesionala.

Organizarea si administrarea activităţii handbalistice atât la nivelul municipiului Călărași, cât si la nivelul judeţului, consta în promovarea acestei discipline sportive, practicarea ei la nivel de masă, sub toate formele sale si fără nici un fel de discriminare pe motive politice, religioase, rasiale, de naţionalitate, sex sau vârstă.

Scopul asociaţiei îl constituie desfăşurarea de activităţi sportive handbalistice respectiv selecţionarea, iniţierea şi pregătirea de sportivi în domeniu, participarea la competiţiile interne şi internaţionale, precum şi la alte activităţi conexe acestora. Prin realizarea scopului asociaţia îşi propune să contribuie la dezvoltarea handbalului de performanţă în plan local şi naţional.

  Având în vedere prevederile art. 45 din Legea administraţiei publice locale nr. 215/2001, republicată, cu modificările şi completările ulterioare, supun prezentul proiect dezbaterii şi votului Consiliului.

HOTĂRĂŞTE:

Art.1. Se aprobă asocierea municipiului Călăraşi cu județul Călăraşi şi societatea ECOAQUA S.A, în vederea constituirii Asociaţiei Handbal Club Dunărea Călăraşi 2014 denumită în continuare Asociaţia.

Art.2.  Se aprobă Actul Constitutiv şi Statutul Asociaţiei, în forma prezentată în anexele nr. 1 şi 2, care fac parte integrată din prezenta hotărâre.

          Art.3.  Se mandatează Primarul municipiului Călăraşi, să semneze din partea Municipiului Călăraşi documentele de constituire a Asociaţiei.

Art.4.  Se desemnează dna/dl …….., ca reprezentant al Municipiului Călăraşi în Adunarea Generală a  Asociaţiei.

Art.5.  Se desemnează dna/dl ……….., ca reprezentant al Municipiului Călăraşi în Consiliul Director al Asociaţiei.

Art.6. Primarul municipiului Călărași prin Aparatul de specialitate – Direcţia Juridică şi Administraţie Locală şi Direcţia Economică va duce la îndeplinire prezenta hotărâre.”

 

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

twelve + one =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.