”Klaus Iohannis spunea că politicienii sunt exact ca cei care îi voteză”

0
40

Maine sunt programate alegerile pentru postul de presedinte al AJF Calarasi. Bratu Cataros este iesit din calcule. Oamenii de fotbal din judet sunt decisi sa schimbe directia gresita in care se indreapta acum lucrurile si vor sa aleaga pe altcineva. Doru Dinca – Motanu, Nicolae Eftene si Marius Lucan sunt creditati, la “bursa zvonurilor”, cu cele mai mare sanse. Nici Lucian Dumitrache nu trebuie ignorat.

Doru Dinca – Motanu este sustinut de catre multi fosti fotbalisti din judet. Printre ei se afla si Olivian Capra, liderul Sportului Chirnogi in anul 2000, atunci cand formatia antrenata de catre Constantin Lican a promovat in Liga a 3-a dupa o lupta la baioneta cu Navol Oltenita. “Doru Dinca este un om care a realizat totul pe spinarea lui si a demonstrat ca are potential prin afacerea pe care o are, ca sportiv, ca fost jucator de fotbal, ca arbitru. Si-a luat viata in propriile maine când altii n-au fost in stare sa o faca si a plecat in SUA ca sa se puna pe picioare”, il descrie chirnogeanul pe fostul atacant al Dunarii.

Profesor de sport la Liceul Mircea Eliade din Capitala, Capra le reaminteste oamenilor de fotbal din judet ca Dinca s-a aflat in teren in echipa Dunarii la semifinala cu Poli Timisoara, din Cupa Romaniei. “Ar fi pacat sa nu castige. E sansa judetului. A reusit in viata si in tot ceea ce si-a propus. Asta e un atu. Nu stiu ceilalti candidati ce au realizat in viata lor. Oamenii trebuie sa stie ca e cea mai buna varianta. Stiu ca unii se gândesc doar la o masa si la nu stiu ce avantaje obscure. Asta e educatia. Dar noi trebuie sa facem ceva. Eu ma simt dator sa-mi spun punctul de vedere si cred ca am tot dreptul asta, ca om care si-a rupt picioarele prin judet peste 15 ani. Vreau sa trag un semnal de alarma. E o decizie care se ia si pentru copiii celor din judet, fie ca sunt jucatori sau arbitri. Fac apel la constiinta, la educatia si la bunul simt al celor care voteaza, sa dea o sansa fotbalului din judetul Calarasi, altfel isi condamna copiii”, este de parere Capra.

Citește continuarea pe www.sportcalarasean.ro

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

nineteen − 7 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.