Dacă la Călăraşi nu mai ajunge, ce face Şova pe la televizor?

0
45

Colegii de partid de la Călăraşi au totuşi ocazia să-şi vadă şeful pe la diferite televiziuni, explicând una, alta, dar niciodată să amintească ceva de Călăraşi! De altfel, după o lungă dispariţie televizată, una dintre primele apariţii ale lui Şova a fost la întrunirea comandamentului de iarnă în care judeţul Călăraşi era în cod roşu şi vicepremierul Liviu Dragnea îl “urechea” pe prefectul George Iacob. Ce credeţi că făcea Dan Şova? Surprins, alături de Arafat în momentul în care medicul dădea primele informaţii cu privire la situaţia din teren a persoanelor surprinse de viscol, Dan Şova părea că… doarme! Sau cel puţin aşa părea. Ne-am gândit că era oboist, săracul (?!) ca urmare a deplasării în ţară din postura de ministru delegat “pentru proiecte de infrastructură de interes naţional şi investiţii străine” (ce pompos sună!). Nu avem de unde să ştim acest lucru, dar suntem convinşi că “oboseala” lui Şova se datora, poate, ca urmare a socotelilor pe care le făcuse pe pagina sa de facebook, cu privire la tonele de zăpază strânse de CNADR! Şi totuşi, urmărindu-l cu mai multă atenţie, deşi aproape cât a ţinut raportul susţinut de Raed Arafat, adică vreo câteva minute, Dan Şova nu s-a mişcat deloc, la un momentdat, am putut observa că acesta butona ceva pe telefonul mobil. UPS! Asta era, omul avea de transmis ceva mesaje, poate colegilor de partid de la Călăraşi, sau mai scria ceva date din laborioasa-i activitate pe pagina sa de socializare.

“Vedetă” la Olt ca şi la Călăraşi!

Dacă la Călăraşi lipseşte cu desăvârşire, potrivit presei din Olt, acolo unde este senator, pesedistul Dan Şova este de departe vedeta judeţului. Nu vă imaginaţi că acolo este văzut mai des decât la Călăraşi! “Vedeta judeţului Olt în Parlament este însă, de departe, pesedistul Dan Şova, cel de care s-au legat şi se mai leagă încă – cel puţin deocamdată – speranţele celor din administraţia publică judeţeană/locală – dar şi simpli cetăţeni, ca în judeţ să se observe schimbări în bine. (…) Din păcate, în ciuda poziţiei sale înalte, acesta pare a fi uitat rapid de promisiunile iniţiale făcute alegătorilor din judeţ şi, în special, celor din Colegiul 3, cea mai importantă fiind aceea de a demara, în 2013, lucrările la o centură ocolitoare a Slatinei, drum expres ori chiar o autostradă. Iar veştile proaste pentru alegătorii olteni continuă: Şova s-a transferat, politic, într-un judeţ limitrof – la şefia PSD Călăraşi”, scriu jurnaliştii de la “adevarul.ro/locale/slatina”. De altfel, presa locală din Olt, vorbeşte despre Dan Şova ca despre parlamentarul care, după ce a beneficiat de voturile cetăţenilor, le-a cam întors spatele şi acelaşi lucru îl face şi în continuare. “Dan Şova este unul dintre parlamentarii de Olt care nu pot spune că au făcut ceva pentru electoratul care i-a dat votul. Contribuţia sa la rezultatele electorale ale PSD Olt de la scrutinurile trecute au fost nule. Cât priveşte influenţa pe care o va avea la alegerile viitoare, de la nivelul funcţiei de prim-vicepreşedinte PSD Olt, va fi una catastrofală pentru organizaţie. Dar ce contează, atâta timp cât afacerile personale îi merg, iar sumele, din contră, cresc precum Făt Frumos? În timp ce, profitând de statutul său, Şova câştigă într-o lună cât bugetul unei comune într-un an, individual iese pe sticlă şi ne vorbeşte despre cât de rău o duc românii din cauza lui Băsescu şi a guvernului Boc, încercând să-i convingă de faptul că, atunci când el şi partidul pe care-l reprezintă ne vor decide destinele, va curge lapte şi miere. Că habar nu are el ce-i aia sărăcie, electoratul s-a convins de mult”, scriu cei de la indiscret.ro.

După atâta “activitate” la Olt, ce pretenţii să mai aibă călărăşenii, de la Dan Şova? Dar, cei din partidul pe care acesta îl conduce teleponic la Călăraşi, ce ar putea să mai spună? Vorba cuiva “dă şăfu numai dă bine!” Aşa să fie, zicem şi noi, dar cum presa locală nu l-a văzut în activitate, cel puţin la nivelul anului 2013, decât pe deputatul Daniel Florea, am înclina să credem că PSD Călăraşi se raportează doar la un singur om. Recunoaştem că au mai existat câteva acţiuni, venite din partea unor membri PSD, dar sporadice şi mai puţin făcute publice. Cu un aşa preşedinte ca Şova, nici nu ne mai mirăm…   

 

 

 

 

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

one × 1 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.