Cod roşu sau PORTOCALIU la Călăraşi?

0
43

Aceasta deoarece pe străzile din oraş, chiar dacă abia se circulă, vizibilitatea aproape zero dat fiind vântul ce viscoleşte zăpada, după cum se poate observa, lucrătorii de la Urban su fost convocaţi la deszăpezit aleile pietonale. 
Înţelegem că probabil, situaţia o impune şi autorităţile au grijă nu numai de partea carosabilă, dar şi de cea folosită de pietoni, dar nu vi se pare domnilor că ceea ce faceţi cu aceşti oameni este doar… exces de zel?
Pe o vreme când nici câinele nu-l poţi da afară, anjajaţii de la Urban dau la zăpadă într-un moment în care imediat viscolul o pune la loc? 
Adică, în timp ce pe viscol utilajele sunt retrase de pe străzi pe acelaşi motiv că nu se poate deszăpezi pe o asemenea vreme, o mână de oameni sunt trimişi ca la război, în stradă să facă o muncă de Sisif? 
Probabil că ar mai trebui să ştim dacă şi angajaţii aceştia vor primi, în afară de salariul mediu pe economie, vreo primă pentru efortul lor de a munci în zadar? 
Sau la ei nu trebuie să ajungă sumele ce trebuie să umfle conturile firmelor ce au pus la dispoziţie utilajele şi care primesc bani şi atunci când stau pe loc?

Ca la noi…

 

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

3 × 4 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.