Video / Metodă nouă de “furt” la păcănele

0
65

“În legislaţia noastră nu este prevăzută pedepsirea celor care încearcă să trişeze la cazino. În străinătate există legislaţie şi trişorii sunt pedepsiţi de lege. La noi nu avem ce face decât să îi dăm afară şi să nu îi mai lăsăm să intre. Cu aproximaţie, sunt în jur de 100 de persoane în aceste găşti, din care jumătate acţionează în Bucureşti”, declară  Sorin Constantinescu, directorul Asociaţiei Organizatorilor de Casinouri.

Metodă nouă de “furt” la păcănele

“Tentativele de fraudă se înregistrează la aparatele tip slot machines ieftine sau improvizate. Acestea pot fi fraudate. Ultima metodă a celor care încearcă să păcălească aparatele este acea a filmării ecranului aparatului. Persoana respectivă trimite unui haker înregistrarea, iar acesta printr-un soft stabileşte frecvenţele şi secvenţele aparatului, estimându-se ce cărţi urmează să dea”, a precizat Sorin Constantinescu.

Metoda cu magnet este rudimentară. METODA CU MAGNET  este una mai veche şi se foloseşte la ruleta electronică. De asemenea, tot la ruletă, dar în sală, se sparge capacul unde se învârteşte bila, în ideea de a opri bila la un anumit număr. Această din urmă fraudă nu se poate realiza decât cu ajutorul personalului sălii de joc”, a mai spus Sorin Constantinescu.

Metode de îmbogăţire de pe net

Unii susţin că un dispozitiv confecţionat din diodetranzistoriacumulatorisârmă de cupru, carcasă şi buton poate face aparatul să indice un credit fictiv. Se dau impulsuri prin fanta de introducere a bancnotelor, iar aparatul înregistrează ca şi cum ar fi fost introduşibani. Tot ce mai rămâne de făcut este ca jucătorul să își solicite câștigul fictiv.

Un alt jucător susţine pe un forum cu tema “păcănelelor” că dacă se introduce o bancnotă de 10 lei în aparat şi se ţine apăsat butonul “bet” un minut aparatul va afişa un credit de 100 de lei,  bani care pot fi solicitaţi apoi casierului sălii de joc.

Alţi jucători susţin că sloturile sunt imbatabile. “Nu e există nici un fel de manevre, am încercat tot felul de mânării, cu magnet, cu camera de la telefon. Eu sunt posesorul unui bar şi am trei aparate, le urmăresc atunci când vin băieţii şi bagă bani în ele fără să câştige. Atunci joc eu pe miză mare şi mai iau câte ceva, dar nu de fiecare dată”, spune o altă  persoană interesată de câștiguri ușoare.

Metoda telefonului mobil

O altă metodă de “păcălire” a păcănelelor este cea cu telefonul mobil. “E simplu, porneşti camera video de la telefon şi o pui pe ecranul aparatului cu camera lipită de aparat şi ori îţi măreşte creditul fără să faci nimic, ori îţi aşează cărţile”, spune un alt jucător. O persoană care lucrează în domeniul aparatelor de jocuri spune că fraudarea sloturilor este misiune imposibilă.

NU EXISTĂ METODE DE A PĂCĂLII UN APARAT, pentru că este un calculator. Monitor, placă, acceptor. Aparatul are un cablaj. Între cablaj şi placă se află o interfaţă. Acea interfaţă generează câştigurile în funcţie de cum şi-a făcut procentajul placa”, a spus persoana respectivă, adăugând că aparatele sunt făcute să piardă un procent de 30% din sumele încasate.

inforor.com

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

two × three =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.