Cupa TNL / “All stars” la turneul de fotbal în sală :)

0
28

Cum era şi firesc, antrenorul celei mai bune echipe pe care am ales-o, în urma deliberărilor, este Răducu George Filipescu, alias “Leonidas”. Președintele CJ va avea o misiune grea la această competiție și nu are cum să piardă vreun trofeu din moment ce la turneu are cele mai multe echipe înscrise.

La categoria „grasu portaru„ l-am ales pe Nicolae Rogoz de la PNL Grădiștea. Din punctul nostru de vedere, Rogoz are șanse mici să primească multe goluri din cauza faptului că poarta e prea mică în spatele său!

Pe linia de fund, fac parte din echipa preconizată de noi ca fiind cea mai bună, următorii jucători: Nicolae Chirana de la AJOFM Călărași este pe post de „piticu'„, acesta fiind ajutat la stânga de „ofticatu„ Marius Dulce-viceprimar, „cotonogaru„ Nicolae Dumitru-ITM Călărași și surpriza Cristi Bucur de la IPJ Călărași pe post de „vitezistu„.

La mijloc „căpitanul„, Daniel Ștefan Drăgulin va face legea. Acesta este ajutat de „egoistu„ Virgil Dumbravă, „pianistu„ Liviu Tomoiagă și din partea ISU Călărași l-am ales pe „muncitoru„, Ovidiu Tătăranu, purtătorul de cuvând al instituției.

Cu siguranţă, pentru iubitorii de pariuri, golgeterii turneului credem că vor fi: Dragoș Coman de la PMP pe post de „Hagi„ și „pomanagiul„ Ion Ștefan.  

Pe banca tehnică a echipei “All stars” se va afla: „cel care aduce mingea„, Ion Stan-subprefectul județului, Dorina Ichim „tânăra speranță„, Andrei Klein „cel pe care nu-l alege nimeni„ și bineînțeles „mascota„ turneului, Emil Mușat. Pentru postul de „mascotă„ am ales-o la început pe Bianca Drăgușanu dar aceasta a fost devansată la puncte de fostul prefect.

Trebuie să menționăm faptul că din cea mai bună echipă a turneului nu fac parte și alți jucători de la anumite instituții cum ar fi de exemplu, Spitalul Județean. Deși s-au înscris la acest turneu, medicii și asistentele din Spital spun că vor să se retragă. Ofițerul de presă al echipei care reprezintă Spitalul Județean, dr. Ioniță Constantin a declarat faptul că echipa sa se va desființa din cauza fondurilor insuficiente de medicamente. „Spitalul este în comă! N-am cu cine juca iar asistentele nu vor să fie majorete„, ar fi spus Ioniță. De partea cealaltă, cei de la Jandarmeria Călărași au anunțat că „titularii„ au fost convocați la „meciurile„ de pe terenurile de la Pungești și vor participa la Cupa TNL cu echipa a II-a. 

De asemenea, meciurile în care vor juca liceele: „Mihai Eminescu„, „Barbu Știrbei„ și „Sandu Aldea„ vor fi supervizate de un reprezentant al DNA pentru evitarea unor eventuale „șpăgi„.

Alin Drăgulin și Florin Drăgan nu au fost luați în calcul. Cei doi au petrecut în cluburile de noapte de la Paris și au fost dați afară de la echipele de unde provin. 

Click pe foto pentru a vedea echipa turneului!

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

18 − 13 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.