Un mort și șase răniți într-o explozie devastatoare la Călărași!

0
56

"Detaşamentul de Pompieri Călăraşi intervine cu patru autospeciale cu apă şi spumă, iar la faţa locului se află şi un echipaj SMURD. Este vorba de o explozie la un apartament aflat la etajul 1 al unui bloc cu patru etaje. Au fost afectate alte 8-9 apartamente aflate la parterul blocului şi la etajele 1 şi 2", a declarat pentru Agerpres purtătorul de cuvânt al ISU Călăraşi, Ştefan Ovidiu Tătăranu.

14 apartamente sunt distruse, iar o cafenea, (London) care funcţiona la parterul imobilului a fost şi ea grav afectată de explozie. De asemenea, mai multe mașini aflate în parcarea din fața și spatele blocului respectiv au fost distruse. Conform declaratiei purtatorului de cuvant al IPJ Calarasi, Ramona Tudor, o femeie de 44 de ani a murit, iar alte 5 sunt grav ranite. Poliţia a blocat traficul. La faţa locului sunt numeroase echipaje ale ISU Călăraşi.
Blocul avariat este vis-a-vis de Tribunal şi de sediul SRI. Bucăţi din pereţii blocului au zburat şi la 50 de metri distanţă de bloc. Tavanul celor care stau la parter s-a prăbuşit. Primaria Calarasi le va asigura condiţii de locuit celor care au ramas fara un acoperis deasupra capului chiar în seara de Crăciun. Din primele informaţii, locatarii cărora le-au fost afectate apartamentele vor fi cazate la Caminul de Batrani Antim Ivireanul. Apartamentele sunt, in mare parte, asigurate, iar in cazul celor neasigurate, Primaria va gasi solutii pentru a acorda fondurile necesare reabilitarii lor, a afirmat primarul Daniel Drăgulin pentru ziarul Actualitatea de Călărași. 

 

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

10 + 14 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.