FOTO / Șania, Șavlovschi, Săulescu, „paramedicii„ CSM!

0
47

CSM Călărași a învins astăzi pe teren propriu Poli Iași, în runda a 8-a din cadrul Diviziei A la handbal masculin. Călărășenii nu au avut nicio emoție în fața celor de la Iași, însă meciul a fost întrerupt de un moment neplăcut în partea secundă. Timp de 20 de minute, partida a fost întreruptă din cauza faptului că interul-dreapta, Iulian Ruseanu s-a accidentat grav la cap și a fost nevoie de intervenția paramedicilor din cadrul SMURD Călărași. Handbalistul s-a lovit în urma unei intervenții în atac și nu s-a mai ridicat de jos decât cu targa. Ruseanu a fost transportat la Spitalul Județean Călărași pentru mai multe investigații și este posibil ca acesta să lipsească o perioadă de pe teren. Paramedicii SMURD au fost ajutați să-l transporte la salvare pe Ruseanu de handbaliștii, Șania, Șavlovschi, Săulescu și portarul Andrei Iulian. „Sperăm să nu fie nimic grav ci doar o accidentare banală. Avem nevoie de el pe teren cât mai repede. Imediat ce se termină meciul mă duc la spital„, a spus antrenorul Sabin Dacău după meciul călărășenilor. 

În meciul de astăzi a jucat și portarul care semnase un contract cu HC Vaslui deși el avea unul de drept cu CSM Călărași, Bogdan Pralea. Acesta se pare că a fost iertat de conducerea CSM-ului de o anumită amendă dar după meciul cu Iașiul, Pralea a fost luat în vizor de primarul Daniel Drăgulin. Edilul l-a „muștruluit„ puțin pe Pralea la finalul partidei pentru gestul portarului de săptămâna aceasta. Pralea a încercat să „fugă„ la Vaslui și cu ajutorul unor „șpăgari„ din Federația Română de Handbal. Portarul avea la un moment dat două contracte, însă cel legal era cel cu CSM Călărași. Până la urmă Pralea a rămas la Călărași dar acesta a intrat în vizorul călărășenilor. Este foarte important ca Pralea să nu facă deplasarea de la Vaslui din 28 noiembrie. Etapa viitoare CSM-ul va juca în deplasare la Focșani, pe 17 noiembrie. 

Echipele: 

CSM Călărași: Pralea, Iulian A – Săulescu-3(goluri), Șavlovschi, Mateaș-3, Roșca-3, Coveianu, Gavriloaia-6, A. Șania-4, Vizboyskyy, Popovici-4, Pârâianu-4, Mitrea-7, Ruseanu-2, Frățilă-4, Voinea-4. 

Antrenori: Sabin Dacău.

Poli Iași: Mitrofan, Torică – Ciocoiu-2(goluri), Negru-1, Alexandru-1, Albu-4, Caciuc-2, Florescu-3, Sărăcilă, 3, Sabău-2, Vulpe-9, Hîrțan-1. 

Antrenor: Florin Spiridon. 

Arbitri: A-Adrian Dima – B-Liviu Ghiorghiu (ambii din Galați)

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

5 × 4 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.