Meciul de handbal a fost aproape să se amâne din cauza ploii!?

0
38

CSM Călărași a pierdut duminică, 29 septembrie la Bacău. Călărășenii antrenați de Sabin Dacău s-au făcut de râs cu tot cu Șania pe teren. I-a bătut echipa secundă a celor din Bacău, scor 32-25. După această înfrângere, călărășenii și-au revenit puțin și au învins în etapa a 4-a, LPS Piatra Neamț, scor 53 – 19.

Astfel, după 4 meciuri jucate până acum în Divizia A, CSM Călărași este foarte aproape să-și atingă obiectivul și anume acela de a da o grămadă de bani pe niște jucători de Ligă și de a termina pe locurile 4-6 în clasament. Se zvonește că și antrenorul Sabin Dacău ar fi pe făraș. Posibil. Nu știm însă dacă și antrenorul vrea să plece.

Partea proastă este că echipa locală nu prea mai are unde să-și susțină meciurile de pe teren propriu. Vremea rea a venit mai devreme și ploiele din ultima perioadă au făcut ravagii.

Așa se face că atunci când vine toamna, dar mai ales iarna, sala Polivalentă din Călărași devine impracticabilă. Anul trecut a făcut și prima victimă. O femeie și-a rupt piciorul după ce a alunecat pe marmura din sală.

În aceste zile a plouat cu găleata în Polivalentă iar meciul de astăzi, a fost aproape să se amâne. Oficialii călărășeni au decis ca la intrarea în sală, la meciurile următoare ale CSM-ului, fiecare privitor să primească câte o umbrelă, iar pe perioada iernii, schiuri. 

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

19 − 15 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.