Program filme CINEMA 3D/2D

0
29

27 sept – 3 oct

ELYSIUM (2D)

Regia: Neill Blomkamp

Cu: Jodie Foster, Sharlto Copley, Matt Damon, William Fichtner

Gen film: acţiune SF

N -15 (nerecomandat sub 15 ani)

    Suntem în 2154, iar acum omenirea este împărţită în două clase sociale: cei extrem de bogaţi, care trăiesc lipsiţi de griji pe staţia spaţială Elysium, şi restul lumii, prizonier pe un Pământ supra-populat, cu resursele naturale epuizate. Secretarul Delacourt (Jode Foster) e gata de orice pentru a se asigura că legile anti-imigrare sunt respectate, unica şansă ca cetăţenii de pe Elysium să-şi continue stilul de viaţă exclusivist. Asta nu înseamnă că cei de pe Pământ nu încearcă orice metodă pentru a-şi asigura un loc printre privilegiaţi. Strâns cu uşa din cauza trecutului său, ghinionistul Max (Matt Damon) acceptă o misiune ieşită din comun care, dacă va avea succes, i-ar salva nu doar viaţa, ci ar aduce egalitate între cele două lumi atât de diferite.

4 – 10 oct

ERA ŞI TIMPUL ! (2D)

Regia: Richard Curtis

Cu: Rachel McAdams, Domhnall Gleeson, Bill Nighy

Gen film: SF comedie

AP-12 (acordul părinţilor pt. copii sub 12 ani)

   După încă o altă petrecere nereuşită de Anul Nou, tatăl lui Tim (Bill Nighy) îi spune fiului său că bărbaţii din familia lor au avut dintotdeauna abilitatea de a călători în timp. Tim nu poate schimba istoria, dar poate schimba ceea ce se întâmplă în viaţa lui, aşa că se hotărăşte să-şi facă viaţa mai bună… găsindu-şi o iubită. Din nefericire, această misiune se dovedeşte a fi mult mai grea decât îşi imaginase.
  Pe măsură ce viaţa lui neobişnuită merge mai departe, Tim descoperă că darul său unic nu-l poate feri de necazurile maturităţii şi care afectează orice familie. Călătoria în timp are limitări de netrecut şi poate fi şi extrem de periculoasă.

ERA ŞI TIMPUL! Este o comedie despre iubire şi despre faptul că, deşi poţi călători în timp, cel mai important e să ştii să-ţi faci viaţa frumoasă, şi că pentru asta nu ai nevoie să te tot plimbi în trecut şi să revii în prezent.

11 – 17 oct

JOC RISCANT (2D)

Regia: Brad Furman

Cu: Gemma Arterton, Ben Affleck, Justin Timberlake

Gen film: acţiune

N -15 (nerecomandat sub 15 ani)

În centrul atenţiei este Richie (Justin Timberlake), un student de o inteligenţă sclipitoare care se aruncă în lumea poker-ului online pentru a-şi plăti taxele şcolare. Când se consideră înşelat, îl confruntă în Costa Rica pe organizatorul jocului, Ivan Block (Affleck). Richie se lasă vrăjit de promisiunile financiare ale lui Block şi de exotica lume în care trăieşte acesta şi acceptă să lucreze pentru el, dar nu va trece mult până va ajunge să regrete decizia.

18 – 24 oct

UCIGAŞ MESERIAŞ  (2D)

Regia: Robert Rodriguez

Cu: Danny Trejo, Sofía Vergara, Mel Gibson, Amber Heard, Antonio Banderas, Charlie Sheen,                

       Cuba Gooding Jr.

Gen film: thriller

IM -18 (interzis minorilor)

   Al doilea film din trilogia Machete, îl găseşte pe Machete plângând moartea iubitei lui, Sartana, ucisă în timpul unei confruntări cu cartelurile. Machete e recrutat de preşedintele Statelor Unite ale Americii pentru o misiune care ar fi imposibilă unui muritor de rând. Machete trebuie să-şi croiască drum spre Mexic pentru a-l doborî pe şeful unui cartel, "Mendez nebunul", care ameninţă că va lansa rachete asupra SUA.

 

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

1 × 2 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.