Futsal / România joacă pentru EURO 2014 la Călărași cu Serbia!

0
26

Trăim un eveniment istoric atât pentru sportul călăraşean cât mai ales pentrumunicipiul nostru şi locuitorii lui! Este unmoment de care s-a vorbit,se vorbeşte şi se va mai vorbi ori de câte ori se va vorbi de echipanaţionalăde fotbal lasală a României!

Graţie purtătorilor de tricolor,efortului lor pentru a reprezenta cu cinste România,mass-mediei care va transmite evenimentul înîntreaga lume, numele municipiului şi judeţului nostru va fi cunoscut pretutindeni,demonstrândîncă odată -dacămai trebuia – că sportul a fost,este şi vafi celmai eficient“ambasador”. Călărăşenii vor încuraja frenetic echipa României, dar vor ştii să aprecieze şireuşiteleoaspeţilor. Iată de ce suntemmândri că echipa naţională aRomâniei,Federația Română de Fotbal şi Comisia pentru Fotbal la Sală au ales municipiul nostru pentru un meci oficial, de calificare la un regal fotbalistic european.

Acest eveniment se va uita cu greu, poate … niciodată! Iar generaţiile care vin după noi ne vor aprecia şi fiecare contemporan trebuie să se simtă părtaş la acest moment unic – până acum – în istoria acestor meleaguri, aici unde arşiţa Bărăganului se stinge în undele Dunării! Hai ROMÂNIA! ROMÂNIA Victorie!

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

2 × 2 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.