R& S Guard Security a câștigat „Cupa Paintball„

0
65

Cea de-a II-a ediție a adunat la start 6 echipe participante, dornice să se întreacă pentru câștigarea trofeului dar și a premiilor puse în joc de organizatori. Terenul pe care s-au desfășurat „luptele„ a fost bine amenajat de organizatorul întrecerii, Andrei Rotaru. Participanții s-au simțit ca pe un teren de luptă adevărat și dincolo de învingători și învinși, a fost o zi plăcută, încărcată de adrenalină, dar și de voie bună.

Printre participante s-a numărat și cea a Presei, formată din Marius Stroe (infomuntenia.ro), Marius Lotrea (Obiectiv) și Ovidiu Tătăranu. Fără o pregătire specifică, cei trei „războinici„ au reușit să ocupe un „onorabil„ loc 5 dar cu o dorință arzătoare de revanșă la următoarea ediție. O surpriză plăcută a fost participarea echipei SNPPC Călărași (Sindicatul Naţional al Poliţiştilor şi Personalului Contractual), avându-l ca și „căpitan„ pe Vasile Laurențiu. Echipa sa a jucat finala acestei competiții dar a pierdut la limită în fața trupei organizată de Mihai Stroe, patronul R& S Guard Security. Au mai obținut diplome, tricouri, șepci și cupe formațiile: „GSA„ și „Cei 3„ Organizatorii au mai acordat diplome de „cel mai bun căpitan„- Mihai Stroe (R&S Guard Security) și Mihalache Ionuț (SNPPC) și „cel mai bun trăgător„-Marius Furtună.

Pentru toți participanții a fost un prim contact cu rigorile unui sport care este definit prin adrenalină, competivitate, dinamism, comunicare și spirit de echipă.

Mai multe detalii despre acest concurs pe facebook PaintBall-Călărași la tel: 0725/422148 sau la adresa de mail pbcl@andreirotaru.com.

 Clasament (primele 3 echipe):

1.R&S GUARD SECURITY

2SNPPC CĂLĂRAȘI

3.CEI 3

 Cel mai bun „Căpitan„: Mihai Stroe (R&S Guard) și Mihalache Ionuț (SNPPC)

Cel mai bun „trăgător„: Marius Furtună (R&S Guard)

Cel mai „vopsit„ jucător: Marius Stroe (Pressa)

 Sponsori „Cupa PaintBall 2013„: River’s Lounge, Complex Albatros (Podul 4), R&S Guard Security, Lacto-bar Agneza, Cory-Gim, Ildu SRL, Aroma-cadouri inedite.

 Parteneri: Primăria Călărași, Elixir Press, Antena 1 Călărași, Observator de Călărași, Sport la Dunăre, Actualitatea, Express, Ediția, Logic-Copy Center, Gip SRL, InfoMuntenia, Stil-FM-Radio ZU.

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

5 × 4 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.