Daniel Florea: “Este nevoie ca tinerii noştri să vadă că rezultatele bune se răsplătesc!”

0
76

Într-una din zilele petrecute pe litoralul românesc în mijlocul elevilor s-a aflat, într-o scurtă vizită, atât deputatul Daniel Florea cât şi colegul său de partid şi solist al trupei Hi-Q, Mihai Sturzu. Cei doi parlamentari au stat de vorbă cu tinerii şi au schimbat impresii vizavi de gândurile de viitor ale acestora, dar şi ce părere au avut despre această mini vacanţă la mare. „Aşa cum am promis, primii 30 de tineri din judeţul Călăraşi, cu rezultate bune la învăţătură, au ajuns pentru câteva zile la mare. Colegul meu Mihai Sturzu le-a facut o vizită surpriză, în cadrul căreia a stat de vorbă cu fiecare dintre ei, îndemnându-i să continue seria de rezultate bune, pentru că reuşitele la şcoală înseamnă un atu pentru viitorul fiecăruia dintre ei. Este nevoie ca tinerii noştri să vadă că rezultatele bune se răsplătesc!”, a spus deputatul Florea, pe pagina sa de Facebook. Cât despre modul cum au fost selectaţi elevii parlamentarul călărăşean a explicat: “Copiii au fost selectaţi pe baza rezultatelor bune obţinute la învăţătură de cadrele didactice din mai multe şcoli din judeţul Călărași. Demersul meu se înscrie într-o serie mai largă de acţiuni care au ca scop sensibilizarea tinerilor în ceea ce priveşte importanţa studiilor pentru viitorul lor. Totodată, cred că e timpul ca tinerii noştri să vadă că societatea răsplateşte performanţa. Cu cât vom fi mai mulţi cei care îi vom sprijini şi motiva, cu atât va creşte numărul celor care vor înţelege că şcoala, o carieră tratata cu seriozitate, munca pentru rezultate bune, înseamnă un plus de stabilitate şi garanţie pentru o viaţă decentă”. Elevii selectaţi pentru această mini vacanţă provin din liceul Mihai Eminescu, grupul şcolar Danubius, colegiile Economic şi Barbu Ştirbei, Ştefan Bănulescu, dar şi din Olteniţa, Lehliu Gară şi Fundulea şi au fost însoţiţi de opt cadre didactice.   

Impresii

Cristina Măgăriţă – Colegiul Economic: “ A fost chiar OK! Ne-a distrat şi am cunoscut persoane noi. Ne-am împrietenit şi cu colegii de cameră, cu cei din Olteniţa, Lehliu. E drept că nu prea am dormit zilele acestea, dar a fost foarte frumos, ne-am distrat. Am fost vizitaţi de domnul deputat Daniel Florea şi de colegul său, Mihai Sturzu solistul de la Hi-Q cu care am făcut cunoştinţă. Au fost câteva zile de vacanţă foarte placate şi ne mai dorim şi pe viitor să se întâmple acest lucru. Poate şi la anul…”

Elevă – Grupul Şcolar Danubius: “Ce pot să spun, a fost o experienţă minunată şi ne-am dori să ne mai întâlnim în aceeaşi formula cât de curând posibil. Îi mulţumim din suflet domnului deputat Daniel Florea pentru că ne-a oferit această vacanţă şi sperăm să fie totul OK la fel cum a fost şi până acum”

Andreea Dumitrache – Colegiul Barbu Ştirbei: “A fost o experienţă extraordinară deoarece ne-am făcut prieteni şi nu ne aşteptam, gândindu-ne că o asemenea excursie poate lega atâtea prietenii. A fost o mini vacanţă foarte frumoasă, am avut condiţii foarte bune şi îi mulţumim domnului deputat Daniel Florea pentru această oprtunitate. Şi poate cine ştie, la anul vom parcurge o altă asemenea oportunitate, bineînţeles dacă vom avea rezultate bune la învăţătură. Trebuie să recunosc că această excursie ne-a motivate destul de mult să învăţăm, să studiem şi să revenim apoi în oraşul de unde am plecat”.

Ioana Dumitru – cadru didactic: “De la Liceul Mihai Eminescu toţi elevii doresc să-i mulţumească domnului Daniel Florea pentru această initiativă de a investi şi în tinerele talente, pentru că aici s-au reunit olimpicii din tot judeţul. Acestui demers poate i se alătură şi alţi aleşi locali pentru ca tinerii să poată beneficia de asemenea oportunităţi şi să le poată fi răsplătite eforturile la învăţătură.

Reamintim că deputatul Daniel Florea a avut în această vară diferite întâniri cu tineri din judeţul Călăraşi, elevi şi studenţi, una dintre acestea derulându-se la începutul lunii august pe terasa River’s Lounge, prilej cu care la Călăraşi a fost prezent Valeriu Nistor, preşedintele AMCHAM (Camera de Comert Romano-Americana) şi totodată CEO al IBM România. De asemenea, în aceeaşi locaţie parlamentarul s-a mai întâlnit şi a purtat discuţii cu membrii CESCUJUR din cadrul Grupului Şcolar Danubius Călăraşi.

 

 

 

 

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

17 − one =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.