COMUNICAT DE PRESĂ. Plagiatorul nr.1 al țării strigă primul ”Hoții”

0
34

Așadar, un prim-ministru al unei țări membre a UE își permite, pe de o parte, să își dea cu părerea în ceea ce privește finalitatea unui proces aflat pe rol (cu Dan Diaconescu), iar pe de altă parte, se erijează în protectorul și susținătorul GFR, un agent economic privat, în condițiile în care poziția sa ar trebui să fie una de imparțialitate.

Faptul că nu reușește să-și elibereze nicio secundă mintea de cuvântul “escroc“ se datorează, probabil, mediului politic în care trăiește, cel al USL, care, așa cum se pare, în curând va fuziona cu DNA!

 

Readucem în memoria opiniei publice românești faptul că, fără intervenția lui Dan Diaconescu, societatea Oltchim ar fi fost de mult exportată, sub formă de fier vechi, cel mai probabil în Polonia. De asemenea, îi reamintim lui Victor Ponta faptul că a dat asigurări privind privatizarea Oltchim în timpul cel mai scurt, iar din câte se cunoaște acest lucru este departe de a se realiza! Dimpotrivă, la Oltchim continuă disponibilizările, iar producția a scăzut la 20% din capacitatea societății…. 

Totodată, așteptăm cu deosebit interes să vedem cele 1 milion de locuri de muncă promise de USL în campania electorală (în condițiile în care rata șomajului a ajuns la 8%), precum și investiții de 10 miliarde Euro, așa cum ne-a asigurat recent V. Ponta, deși în cursul acestui an cifra investițiilor în economia românească a fost de…..500 milioane Euro! Probabil ca dl. prim-ministru strigă primul ”hoții” în speranța că românii nu se vor uita prea atent în curtea USL, acolo unde, pentru a găsi un ministru cât de cât nepătat (nemaivorbind de specialist în domeniu), este nevoie de luni de zile și de 3 încercări.

BIROUL DE PRESĂ PP-DD

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

twenty + 3 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.