Membrii Fox Studis Călăraşi prezenţi pe scena Festivalului Folk You!

0
52

Alături de nume sonore ale folk-ului românesc –Mircea Baniciu, Ducu Bertzi, Nicu Alifantis, Dinu Olăraşu, Poesis, Zoia Alecu, Alexandru Andrieş, Ştefan Hruşcă, Vasile Şeicaru şi alţii, care au susţinut în fiecare seară câte un recital – tribut pentru Maria Tănase, Călăraşiul a fost reprezentat şi de această dată de către Fox Studis- Tatiana şi Marius Ojog. Pe scena nisipului Mării Negre sub cupola cerului liber Fox Studis a încântat publicul iubitor de muzică de calitate prin interpretarea deosebită a pieselor „Ceas greu”,  Nu-i Bine!” , „Ană” şi  2 cântece-tribut pentru Maria Tănase, „Uhăi, bade” şi „Butelcuţa”.

Tatiana Ojog- Dumnezeu a hărăzit-o cu frumuseţe şi o voce de invidiat, este o persoană agreabilă, conştientă de valoarea ei: „Viaţa fără soţul meu este NIMIC!”

Marius Ojog- un tip haios,  sociabil,  punctual şi un chitarist autodidact cum rar întâlneşti. Urăşte oportuniştii.

Sunt oameni lângă care râd şi plâng, oameni care ştiu să-ţi fie alături atunci când îţi e bine dar mai ales când îţi e greu. Eu sunt norocoasă că-mi sunt prieteni. Cei care îi cunosc  ştiu că am dreptate. Împreună formează (pe lângă o familie minunată) trupa FOX STUDIS- o trupă cunoscută, din păcate, mai mult în afara graniţelor oraşului nostru. Au cântat în ţară  la nenumărate festivaluri şi  concursuri de unde s-au întors cu premii şi distincţii dar şi  cu recunoştinţa  şi admiraţia celor ce i-au ascultat.  Sper din tot sufletul să ajungă acolo unde le este locul! Aşteptăm cu nerăbdare cea de-a X-a ediţie a acestui festival pentru a ne hrăni sufletele cu linişte, bucurie şi libertate şi pentru a revedea, la malul mării din Vama Veche, prieteni dragi. Sperăm din tot sufletul  că „sfârşitul nu-i aici!”

Material realizat de Daniela SOARE

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

ten − 1 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.