UPDATE / Dacău: „Nu știu nimic, noi așteptăm vești de la Federație„

0
53

S-a tot vorbit în ultima vreme faptul că ar exista o posibilitate ca echipa de handbal CSM Călărași, formație care a terminat pe locul 2 sezonul trecut în Divizia A să activeze din acest an în Liga Națională. Atât edilul localității, Daniel Drăgulin cât și directorul CSM Călărași, Dumitru Chirilă au încercat să discute cu oficialii Federației Române de Handbal pentru ca formația călărășeană să ajungă într-un fel în Ligă. 

Contactat telefonic, antrenorul echipei CSM, Sabin Dacău a declarat pentru www.editia.ro faptul că astăzi cei de la FRH vor da un răspuns. „Eu nu știu de alte discuții. Astăzi așteptăm un răspuns oficial din partea celor de la Federație. Există posibilitatea ca CSM București să nu mai joace în Ligă pentru că nu au bani. Momentan nu am alte vești, noutăți„, a declarat Dacău.

Există și posibilitatea ca CSM București să nu mai poată activa în Liga Națională iar locul acestei echipe să fie luat de călărășeni. Rămâne de văzut dacă CSM-ul va avea posibilitate să ajungă în Ligă dar în niciun caz să poarte numele echipei din Capitală. Să nu ajungem ca pe vremea când la Călărași juca Dinamo. 

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

11 − six =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.