Un altfel de jandarm: Marian Pârloagă

0
215

De pe pagina sa facebook, puteţi citi despre colegul nostru că acesta este în prezent, cercetător ştiinţific la cele două Universităţi şi lucrează la două proiecte de cercetare ştiinţifică – lucru extrem de rar întâlnit în cariera vreunui militar: “Consideraţii asupra implementării tehnologiilor biometrice în cadrul sistemelor de supraveghere militare” şi “Studiu privind optimizarea tehnicilor biometrice mixte prin utilizarea metodelor de inspiraţie naturală”. Din discuţiile pe care le-a purtat cu Marian am aflat că de foarte mulţi ani nu mai are timp liber şi nu a mai reuşit să-şi ia vreun concediu de odihnă, în tot acest timp el predând cursuri de master la Universitatea Titu Maiorescu – Bucureşti, sau participând la diferite Conferinţe Ştiinţifice Internaţionale din ţară şi străinătate.

Deşi Marian Pîrloagă nu este decât un simplu subofiţer în unitatea noastră, (n.red. IJJ Călăraşi) acesta are peste 12 lucrări ştiinţifice publicate în reviste ştiinţifice internaţionale sau susţinute la diverse Conferinţe atât din domeniul militar cât şi civil din domeniul inginerie electronică şi telecomunicaţii.

Îl cunoaştem de mult timp şi putem spune că, în calitate de jandarm sau poliţist a fost un coleg bun, corect şi muncitor, figurând mereu printre primii privind rezultatele, atât cantitativ cât şi calitativ.

Marian este o fire modestă, şi ne spune că, pentru el, cariera şi promovarea militară s-a sfârşit odată cu Ordinul nedrept al fostului ministru Igaş, prin care s-a dispus radierea tuturor funcţiilor vacante de specialişti din M.A.I. şi a imposibilităţii de a participa la vreun concurs de promovare în corpul ofiţerilor-datorită legislaţiei române.

Colegul nostru are 46 ani şi ne-a mărturisit că aşteaptă o Ordonanţă pentru a se pensiona, ca să se dedice unei alte cariere, mai corecte privind aprecierea rezultatelor muncii, aceea de profesor la o Universitate privată.

Deoarece pe mulţi îi interesează bogăţia şi averile noastre ale jandarmilor, trebuie să ştiţi că, Marian Pîrloagă şi-a construit o casă, şi conduce un autoturism Opel. Pentru performanţele deosebite obţinute, îl felicităm şi ne mândrim cu el.

Material preluat de pe pagina de facebook “Jandarmeria Călăraşi” 

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

13 − 9 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.