Deputatul Daniel Florea: “Le mulţumesc din suflet pentru sprijin şi le doresc ani mulţi, putere şi să fiţi cât mai mult timp alături de noi!”,

0
27

,, Am încercat sa le fac Sărbătorile Pascale mai fericite, oferindu-le câteva zeci de pachete cu produse tradiţionale pentru masa de Paşti. De fiecare dată i-am simțit alături pe membrii Organizației de Pensionari a PSD Călărași. Tineri sufleteşte, mereu săritori atât în campanie cât şi în fiecare zi a mandatului meu. Le mulţumesc din suflet pentru sprijin şi le doresc ani mulţi, putere şi să fiţi cât mai mult timp alături de noi!”, a spus deputatul Daniel Florea. De asemenea, parlamentarul călărăşean i-a  mulțumit și președintei Organizației PSD Pensionari, Virginia Gaiță, pentru implicarea sa în această acţiune, adtfel încât pachetele sa ajungă în cele mai bune condiții la pensionari.

Deputatul Daniel  Florea s-a gândit să le mai facă o surpriză plăcută  pensionarilor călărășeni invitându-i, în perioada următoare, să viziteze  Parlamentul României.

 

 

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

eleven − three =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.