Un polițist a refuzat o șpagă de 500 lei

0
47

La data de 18.03.2013, ofiţerii Direcţiei Generale Anticorupţie (D.G.A.)- Serviciul Judeţean Anticorupţie Călăraşi, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Călăraşi, au prins în flagrant un cetăţean care a încercat să mituiască un poliţist cu suma de 500 lei.

În fapt, un poliţist din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Călăraşi – Poliţia Oraş Budeşti – Formaţiunea Poliţie Rutieră a sesizat D.G.A. – Călăraşi  cu privire la faptul că cetăţeanul  P.I. din municipiul Bucureşti i-a promis o sumă de bani pentru a nu-i întocmi dosar penal după ce, la data de 14.03.2013, l-a depistat în trafic conducând un autovehicul  având permisul de conducere reţinut. La data 18.03.2013, P.I. a fost prins în flagrant în timp ce oferea poliţistului 500 lei cu titlu de mită.

Faţă de cel în cauză a fost începută urmărirea penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de dare de mită, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 255 Cod penal, cu referire la art. 6 din Lege 78/2000.

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

18 − fifteen =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.