FOTO / Dragoș Vodă arată bine înaintea duelului cu Vâlcelele

0
45

Formația primarului Ion Radu Aurel-Guriță a câștigat ieri lupta cu echipa lui Constantin Chirică de la Tămădău. Mecil a fost supervizat chiar de președintele celor din Chirnogi, Dan Mircea, iar partida a fost arbitrate de tânărul Porumbel. O brigade de Oltenița destul de bună. Centralul nu prea a avut de lucru. Doar un penalty pe care l-a dictat la scorul de 0 – 0 pentru gazde, dar cei de la Dragoș aveau să deschidă scorul dintr-o acțiune ceva mai târziu și nu de la punctul cu var, ratat. Mulțumiți de prestația jocului oficialii din Dragoș Vodă au anunțat după meci că nu mai schimbă antrenorul. „Acum că au învins nu mai este cazul să schimbăm antrenorul. Echipa a jucat bine și ne pregătim pentru duelul cu Floroaica din Cupă. Meci tare„, a spus edilul din Dragoș, Ion Radu Aurel.

Despre rezultatul meciului dintre Dragoș și Tămădău, a aflat și Nelu Tatu, președintele celor de la Spicul Vâlcelele. „E bine că au câștigat dar cu noi vor avea viață grea în Cupă. Va fi un meci pe cinste„, i-a amenințat Tatu pe cei de la Dragoș Vodă. Partida dintre Vâlcelele și Dragoș Vodă se va juca miercuri 20 martie.   

În etapa a 17-a disputată ieri, liderul Dunărea Ciocănești a trecut de Sohatu cu 5 – 0 iar scorul rundei s-a înregistrat la Independența cu Curcani, 9 – 0.

Rezultate: etapa a 17-a

Agricola Borcea – Rapid Ulmeni 4-2

Venus Independenta – CS Curcani 9-0

Dunarea Ciocanesti – Viitorul Sohatu 5-2

Unirea Manastirea – Steaua Radovanu 6-1

Victoria Dragos Voda – Fortuna Tamadat 4-1

Victoria Lehliu Gara – Inainte Modelu 0-1

Avantul Dor Marunt – Dinamo Sarulesti 4-4

Progresul Fundulea – Viitorul Plataresti 5-0

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

1 + four =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.