FOTO / Handbaliștii CSM, început în forță!

0
51

În prima etapă a returului Diviziei A la Handbal masculin, CSM Călărași a dat peste Teleorman Alexandria. Meciul jucat astăzi în Polivalenta de la Călărași a strâns în jur de 150 de suporteri. Pe teren, trupa lui Sabin Dacău a făcut ce a vrut cu Alexandria. Doar la începutul partidei, oaspeții au pus ceva probleme, ca într-un final să demonstreze că a venit la Călărași doar în plimbare. La pauză, scorul era de 21 la 14 în favoarea călărășenilor. Partida s-a încheiat cu victoria gazdelor, 43 la 28. În meciul de azi, toți handbaliștii lui Dacău au marcat în poarta adversă. Excepție au făcut doar portarii. În concluzie, un meci reușit per ansamblu de trupa lui Dacău. Noile achiziții au arătat și ele că au venit la Călărași să ajute echipa de handbal. Etapa viitoare, CSM-ul se va deplasa la Galați, sâmbătă 23 februarie.  

Echipele: 

CSM Călărași: Manole, A. Vasiliu – Ruseanu 2(goluri), Hoinaru – 3, Vitaly – 1, Savlovschi-7, Lokodi-2, Mateaș – 6, Șerban-3, Voinea – 1, Libert-3, Perțea-2, Ferenț-3, Cîrstea-2, Mocanu-4,  Panait-4.

Antrenor: Sabin Dacău.

Teleorman Alexandria: Rotaru – Bucur-2 (goluri), Lăpușneanu-2, R. Ionuț, Curcă-2, Iosif, Mihăieș-1, Tudorancea -7, Ș. Vasile-8, Nedelcu-1, Nițu-1, Andrianu-3, Dumitrache-2.

Antrenor: D. Hristea. 

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

four × 1 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.