Dunărea Ciocănești a „transferat„ un campion național la culturism

0
49

Echipa pregătită de Cornel Țicu și Jecu Aurel, Dunărea Ciocănești va începe returul Ligii a 4-a din postura de lider. Formația din Ciocănești este principala candidată la câștigarea campionatului, are 2 puncte avans față de contra-candidata Venus și vrea să termine pe prima poziție la finalul sezonului 2012-2013. „Două puncte avans, sunt foarte puține„, spune Cornel Țicu, antrenor și jucător la formația din Ciocănești, conștient de faptul că în retur meciurile vor fi mai încinse.

4 jucători noi

În cadrul lotului de 18 jucători pe care îi are la dispoziție Cornel Țicu se află și cele 4 noi achiziții. Dunărea Ciocănești a adus 4 jucători, 2 de la Șoimii Unirea (liga 5), unul de la Grădiștea și… chiar de la principalii rivali, Venus Independența. Cea mai tare achiziție a Dunării este legitimarea lui Ștefan Boscornea, culturist de performanță și omul care reușește de 3 ani să scoată crucea din apă de Bobotează. Boscornea este vicecampion național la culturism în 2007, obținând titlul de campion în 2008.

De la Ciocănești a plecat la Mânăstirea, Fepzy, un jucător bun care a mai activat și pe la alte formații din județ. „Noi sperăm ca noii veniți să ne ajute să facem performanță„, a spus Țicu. Echipa din Ciocănești are gânduri mari anul acesta. Formația susținută de Primăria Ciocănești și societatea SC Flora Sa condusă de Petrache Titi vrea să promoveze. „Noi vrem să terminăm pe primapoziție și să mergem la baraj. Indiferent de costuri noi vom încerca să ajungem în Liga a 3-a„, a mai spus Cornel Țicu.

„Marțea și joia noi facem antrenamente„

Pentru a ajunge în eșalonul superior este nevoie de foarte multă muncă. De aceea, Cornel Țicu și Aurel Jecu își aleargă jucătorii de două ori pe săptămână. „Marțea și joia noi facem antrenamente. Suntem singura echipă din județ care avem un program bine stabilit. Pentru perioada următoare avem pregătite și două partide amicale. Vom juca la Modelu pe sintetic cu Șoimii Unirea și la Slobozia cu Cocora, echipa de pe locul I din campionatul lor județean„, a mai spus Cornel Țicu.    

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

16 + fifteen =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.