Poliţiştii călărăşeni sancţionează călătoriile „cu Naşu”

0
53

Organele de control au efectuat 10 patrulări pe trenuri, în staţii şi triaje, în timpul cărora au legitimat 64 persoane şi au verificat 18 de bagaje. Au fost depistaţi 498 de călători frauduloşi, fiind aplicate 11 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 4400 lei. Valoarea suprataxelor aplicate a depăşit 3700 lei.

Au fost confiscate bunuri în valoare de 650 lei.

 Exemple:

– În staţia CF Ciulniţa a fost depistat N. Marius, de 27 ani, din comuna Dragalina, judeţul Călăraşi, care oferea spre vânzare, fără a deţine documente de provenienţă, pachete cu ţigări, băuturi alcoolice şi energizante şi cafea. Acesta a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de  1000 lei, conform Legii 12/1990 privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi comerciale ilicite, iar produsele, în valoare de 500 lei, au fost ridicate în vederea confiscării.

– Pe trenul Regio nr. 8012, Ciulniţa-Bucureşti Obor, au fost depistaţi V. Tudor, de 16 ani, şi  Z. Aurel, de 17 ani, ambii din Lehliu Gară, care ofereau spre vânzare, fără a deţine documente de provenienţă, băuturi alcoolice şi energizante. Cei doi au fost sancţionaţi contravenţional cu amenzi în valoare de 500 lei   fiecare, conform Legii 12/1990, fiind ridicate în vederea confiscării bunurile comercializate ilegal.

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

six + 14 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.