Dragoș Coman îi răspunde lui Iliuță

0
53

În cadrul unei conferințe susținută azi la sediul PD-L Călărași, președintele formațiunii, Vasile Iliuță a punctat câteva aspecte legate de vizita lui Vasile Blaga la Călărași. Iliuță se vede nevoit să ia anumite măsuri legate de „trădătorii„ din acest partid, sarcină trasată chiar de liderul Blaga. Printre cei care nu ar fi susținut anumite propuneri ale partidului se numără și Dragoș Coman, fostul Director al Cancelariei Prefectului Călărași și membru activ al tineretului formațiunii aflată acum în opoziție. Despre Coman, actualul deputat Vasile Iliuță a afirmat faptul că „el este supărat pe el și că dacă va rămâne așa este treaba lui„. Printre altele, șeful PD-L Călărași l-a mai acuzat pe Coman și de neimplicarea sa la alegerile locale de anul trecut, atunci când fostul edil, Nicolae Dragu a pierdut fotoliul de primar. În altă ordine de idei, Dragoș Coman pare „exilat„ din organizația călărășeană, unii speculând faptul că tânărul ar urma să se îndrepte către o altă formațiune politică. Reacția lui Dragoș Coman n-a întârziat să apară. Printr-un comunicat emis presei locale astăzi, Coman explică de ce nu l-a susținut pe Dragu la alegeri și care este opinia sa despre actuala conducere a PD-L Călărași. 

Comunicat – Dragoș Coman: „Nemulțumirile domnului președinte Vasile Iliuță, legate de atitudinea mea privind desemnarea domnului Nicolae Dragu ca și candidat la funcția de primar al Municipiului Călărași, sunt reale. Am considerat atunci ca și acum că orașul meu natal avea nevoie de o schimbare de managemet și asta a dus la poziționarea mea într-o antiteză cu poziția anumitor membrii ai partidului care și-l doreau pe domnul Nicolae Dragu în continuare la conducerea Călărașiului. Chiar dacă am avut această atitudine acțiunile mele au fost întotdeauna în favoarea partidului din care fac parte și mai mult decât atât în sprijinul tuturor colegilor mei atât din organizația de tineret cât și din celelalte organizații ale partidului.

Legat de faptul că aș fi suparat pe mine, din nou nu mi-aș permite să-l contrazic și datorită faptului că fiecare dintre noi trebuie să se analizeze iar când fac asta am destule lucruri pe care să mi le reproșez. Vreau să precizez faptul că atitudinea mea din interiorul partidului nu-l vizează sub nici o formă pe domnul președinte Vasile Iliuță, pe care-l voi sprijini fără echivoc dacă domnia sa consideră că pot aduce un plus în acestă încercare de reorganizare. Ca membru ce a investit multă muncă și suflet în organizația din care fac parte, mi-aș permite să precizez faptul că este nevoie de o analiză foarte atentă legată de structura ce va fi desemnată să conducă acest partid și totodata centrată pe acei membrii care au adus Partidul Democrat Liberal în poziția pe care se situează astăzi în preferințele electoratului„.

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

7 + 2 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.