Oltenițeanul.ro și ziarul Ediția sunt parteneri

0
96

Știrile cu un conținut bogat, divers și bine documentat vor face obiectul parteneriatului. Parteneriatul dintre Olteniteanul și Ediția cultivă loialitatea și funcționează pe principiul ”Toți pentru unul, unul pentru toți!” Echipele și lucrul în echipă constituie cele mai indicate soluții pentru a rezolva probleme complexe care necesită opinii și cunoștințe diferite.

Săptămânalul ”Ediția” este coordonat de redactor șef Elena Mitache căreia i se alătură editori, reporteri, jurnaliști de anchetă. Ziarul se găsește deja în Oltenița, publicația conține 12 pagini cu informații și publicitate, se află la numărul 31 de tipar și al doilea an de existență„, a declarat Marius Dociu, (foto) administratorul site-ului www.olteniteanul.ro. „Cu speranța și optimismul care ne caracterizează, sperăm să fim la înălțimea așteptată vizitatori si cititori, să vă oferim informații directe, proaspete și corecte, iar dumneavoastră cititorii să vă alăturați nouă, noi să vă lămurim și sprijinim în orice situații, să rezolvăm orice reclamație, nevoie sau sesizare făcută„ mai scrie site-ul Oltenițenul.ro. 

„Site-ul condus de Marius Dociu – Giovanny, cum îl știu prietenii, este la ora actuală cel mai important portal de știri din județul Călărași și mai ales din zona vizată de noi cei de la Ediția. Anul acesta ziarul Ediția ajunge prin intermediul celor de la Oltenițeanul și în orașul respectiv. Oltenițeanul este un brand, un jucător important din cadrul mediului online cu mii de vizitatori zilnic. Mulțumesc pe această cale echipei de la oltenițeanul.ro pentru munca pe care o depun acolo de ani buni. Vom avea un ajutor puternic din partea lor și ne vom bucura de parteneriatul încheiat.„, a spus Elena Mitache, redactor-șef al ziarului Ediția.  

ww.olteniteanul.ro

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

7 + 10 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.