CSM a rămas fără 3 handbaliști

0
53

Handbaliștii călărășeni au intrat în linie dreaptă. Antrenorul echipei, Sabin Dacău „îi aleargă„ pe jucători pe meleagurile călărășene. Pe principiul: „unde e mai bine, decât acasă„, Dacău a ales să facă un program de recuperare la Călărași. De cantonament montan nu s-a pus problema mai ales că bugetul echipei este unul foarte mic. Cum returul ediției 2012-2013 se apropie cu pași repezi, tehnicianul Dacă a și creionat programul de pregătire al echipei pe care o antrenează la Călărași.

În calendarul de pregătire, CSM Călărași ar urma să întâlnească echipele: CSU Galați, CSM Ploiești și Dinamo București. „Ne pregătim la Călărași pentru că nu prea avem timp și nici nu am avea resursele financiare pentru un cantonament centralizat. Pe 16 februarie avem primul meci din campionat pe care îl jucăm acasă cu Teleorman și trebuie să ne pregătim intens„, a spus Dacău. Antrenorul a mai declarat faptul că va încerca în perioada 25-26 ianuarie să organizeze câteva meciuri amicale la Călărași în sala Polivalentă în compania unor echipe care și-au dat acordul deja: Dinamo și Ploiești.

Dacău: „Au plecat 3 jucători”

În privința lotului, Dacău a spus că echipa s-a despărțit de 3 jucători în această iarnă. Morar, Raul Jurj și Iulian Halcă au ales să plece de la Călărași, ultimul ajungând la Poli. Despre noile achiziții, tehnicianul speră ca acestea să se concretizeze, asta și în funcție de buget. „Suntem în tratative cu Șerban Matei, un pivot de la CSU Galați și mai avem câțiva jucători în plan pe care vrem să-i aducem dar asta și în funcție de resursele noastre financiare„, a mai spus Dacău.

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

3 × three =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.