Sport / CSM Călărași, al II-lea club din România la Lupte

0
74

După ce s-au calificat, din 61 de echipe, la Finala Campionatului Național pe cluburi 2012, categoria de vârstă tineri de 16-17 ani, sportivii CSM Călărași s-au deplasat la începutul lunii decembrie la Odorhei, unde s-a desfasurat Turneul final pe echipe.

S-au mai calificat la această finala sportivii de la Dinamo Brașov, CSM Cluj-Napoca, CSM Vaslui, CS Petrila Petroșani și echipa gazdă CS Odorheiul Secuiesc.

Chiar dacă din echipa călărășeană a lipsit multiplul campion național Laurian ANGHELINA, sportiv invitat de FILA la un puternic turneu de lupte juniori, de la New Jersey, SUA, puternica echipă călărășeană și-a învins, în primele meciuri disputate, adversarii de la Dinamo Brașov cu 7-3, de la CSM Vaslui cu 7-3, de la CSM Cluj cu 6-4 și cu 8-2 pe sportivii de la CS Petrila Petroșani. În “finala finalelor” disputată cu CS Odorhei, finală arbitrată părtititor pentru echipa gazdă, au câștigat luptătorii din Odorhei cu scorul de 6-4.

„Prestația sportivilor călărășeni este cu atât mai onorabilâ cu cât punctele accumulate au situat CSM Călărași pe locul II în România la categoria de vârstă 16-17 ani. Este un rezultat istoric pentru Călărași! Îi felicit pe sportivi și sunt sigur că vor ajunge pe cea mai înaltă treaptă a sportului de performanță„, a declarat pentru www.editia.ro, Dumitru Chirilă, șeful CSM Călărași.

Din echipa călărășeană au dus greul și merită toate felicitarile sportivii: Lucian ARPĂȘANU, Cristian ȘANDRU- loc I- categ. 42 kg, C.N. individual, Sergiu CONSTANTIN-loc I- ctg. 50 kg, Ionuț HAMZU-loc II-, ctg 54kg, Liviu COSTACHE-loc II-ctg 58 kg, Cristian SURUGIU-loc II ctg. 63 kg, Florian PĂLĂGHIA – loc III- ctg. 69 kg, Mădălin PÂRVULESCU-loc II- categ 76 kg, Viorel Condrea-categ. 85 kg și Sergiu OLTEANU-loc II- categ 100 kg.

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

fourteen + 7 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.